2777
2789
عنوان

چرا اینطوری شدم؟

190 بازدید | 16 پست

خانما من 38 سالم هست ویه دختر نوجوون فقط دارم،همیشه خونه وزندگیم برق میزد،درسال سه بار خونه تکونی میکردم،کلا دوست داشتم به زندگیم وبچه ام برسم،به همسرم برسم،تردمیل میزدم پیاده روی میکردم،خیاطی،بافتنی،کیک وشیرینی وکلی کارهای دیگه،ولی الان اصلا نمیتونم ازجام بلند بشم مخصوصا توقرنطینه به شدت افسردگی گرفتم،الان خونم مرتبه تمیزه،چون همسرم خیلی زود بازنشست شد توخونه هست وخیلی کمکم میکنه،اما انگارمن شوق زندگی ندارم حتی آب هم نمیتونم برم بخورم انقدر برام سخت وخسته کننده هست انگار،به نظرتون چیکارکنم دارم زجرمیکشم حسابی افسرده شدم

آرزوهایت راجایی یادداشت کن خدایادش نمیرودولی توممکن است فراموش کنی چیزهایی که امروزداری روزی جزو آرزوهایت بود

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ورزش پیاده روی خیلی کمک میکنه

باور نمیکنی از اتاق تا آشپزخونه بخوام برم انگار میخوام کوه بکنم

آرزوهایت راجایی یادداشت کن خدایادش نمیرودولی توممکن است فراموش کنی چیزهایی که امروزداری روزی جزو آرزوهایت بود
دقیقا تاپیک اخر منم تو همین راستاس. منم مثل شمام با این تفاوت که من دو ساله ازدواج کردم ولی هیچ انگی ...

انقدر فعال بودم همسرم میگه به خاطر کم خونیته

باور نمیکنی از اتاق تا آشپزخونه بخوام برم انگار میخوام کوه بکنم

اره میدونم چی میگی 

این حالتای کرختی و بیحالی برای تو خونه موندن زیاد و بی انگیزه بودنه... ورزش عالیه حتمن اگه میتونی با همسرت دوتایی برین پیاده روی اخرشب، هم برا رابطتتون خوبه هم جسم و روحت

کاربر قدیمی💖
اره میدونم چی میگی  این حالتای کرختی و بیحالی برای تو خونه موندن زیاد و بی انگیزه بودنه... ورز ...

والا من سه روز در هفته ورزشم میکنم ولی برا فقط نصف همون روز انرژی دارم و حالم خوبه باز دوباره همون اش و همون کاسه

دور و بر من هم هستن چند نفری که مثل شما بودن‌ والان شما شدن. ی کاری کن احساس مفید بودن کنی مثل کار&n ...

سلام مرسی از نظرتون قبلا سفارش شیرینی وکیک داشتم ولی به خاطرکرونا کنسل کردم

اره میدونم چی میگی  این حالتای کرختی و بیحالی برای تو خونه موندن زیاد و بی انگیزه بودنه... ورز ...

آره خیلی دوست دارم اینطوری،قبلا باهمسرم صبح زود میرفتیم پیاده روی یا دو،یا بدمینتون،الان چون دیابت دارم میترسه منو به خاطر کرونا بیرون خیلی کم میبره

من که والا چکاپم دادم مشکلی نداشتم فقط ویتامین دی زیادی بالاس 

به نظرم به خاطر مشکلات جامعه وگرونی وکرونا و... افسرده شدیم