2821
2789
عنوان

تدریس زبان قیمت عالی

41 بازدید | 7 پست

بچه ها تدریس زبان 

پایه۹.۱۰.۱۱ 

قیمت عالییی

اب برای خوردن  هم نداریم... 💚امام رضا💚روصداکن تادستاشوببینی💚 دل مطمن میخواد ودست روبه اسمووون💌💌مهربون تریین امام خداااا من منتظرم نی نی م رو ازخدابرام بگیری🤗👼🏻👼🏻🙋🤰🤰🤱🤱نزدیک۷ساله منتظرم اما ازت ناامید نشدم امام رضا جان. 💞💞اگردلت میخواد اوضاع زندگیت بهتربشه از ته دلت خدارو زیادشکرکن!!! 
پایه ۷ تدریس نمی کنین؟

چراگلم .شماخانومی؟

اب برای خوردن  هم نداریم... 💚امام رضا💚روصداکن تادستاشوببینی💚 دل مطمن میخواد ودست روبه اسمووون💌💌مهربون تریین امام خداااا من منتظرم نی نی م رو ازخدابرام بگیری🤗👼🏻👼🏻🙋🤰🤰🤱🤱نزدیک۷ساله منتظرم اما ازت ناامید نشدم امام رضا جان. 💞💞اگردلت میخواد اوضاع زندگیت بهتربشه از ته دلت خدارو زیادشکرکن!!! 

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

بله اون وقت چقد؟ خصوصی تدریس می کنین؟ کجایین؟

تدریس انلاین خوبیش اینه رفت وامد نداره.مخصوصا توکرونا.

انلاین هستم. جلسه ای۳۰ 

۳جلسه اول .اگرازهمدیگه راضی بودیم وخواستیم ادامه بدیم ۳۵میشه بقیه جلسات

دمت گرم 👏

قربانت دم شماگرم ورزشکار

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز