2777
2789

از نظر من روش های گیاهی خیلی خوبن 

برای جای جوش الوئه ورا خوبه کلا الوئه ورا برای جای زخم و جوش و اینا خوبه 

من خودم دماغم سوخته بود و جاش سیاه اما اینقدر الوئه ورا میزدم واقعا خوب شده

دلم ز هرچه به غیر از تو بود خالی مانددر این سرا تو بمان ای که ماندگار تویی                                                  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سرم ویتامین سی برای لک عالیه سرم ویتامین مارک خوب نه هرچی...اول ی شوینده خوب بعد سرم ویتامین سی سام بای...سرم حلزون همین برند هم برای جای جوش خوبه قیمتش هرکدوم حدودا نزدیک ۶۰۰هستش ولی من خیلی راضیم.. آنلاین شاپ های کره ای دارن اینستا بگیرین

گیاهی خیلی دیر جواب میده 

تا یک ماه ادم میتونه نتیجه رو حس کنه 

یکی دیگه هم اینه که کم هزینه و بی خطره 

دلم ز هرچه به غیر از تو بود خالی مانددر این سرا تو بمان ای که ماندگار تویی                                                  

من از سرم ویتامین سی استفاده کردم و با ضد آفتاب مداوم 

یه پک هم خریدم 

وای خیلی عالی بود 

یعنی صورتم از این رو به این رو شده چند مدته همه متوجه میشن 

آخه پوست من سفیدم بود لک ها بیشتر معلوم بود دستش درد نکنه یه خانومی اینجا بهم محصولات نفیس معرفی کرد مشاوره هاشون کاملا رایگان بود اینقدر خوب راهنمایی م کرد کلی باید هزینه دکتر پوست مو میدادم اگه خواستی بگو سایتش رو برای توام بزارم قشنگ راهنمایی میکنن

سلام عزیزم منو ببخشید بارها اینجوری ضایع شدم حلالم کن قصدم خیر بود

من فکرمیکنم سماباچندتا شماره عضوهستید و همه رو سرکارم بزارید...... خیلی ازکارم راضیم که بهتون اعتمادنکردم خدا رو هزارمرتبه شکر