2777
2789
عنوان

نیاز ب راهنماییتون دارم🤫لطفنننن

210 بازدید | 12 پست

خانوم هستم،مشکل رابطه دارم هم علاقه ندارم هم میل ندارم،با اینها نمی‌دونم ب چ دکتری مراجعه کنم؟ روانپزشک یا دکتر زنان؟؟؟

میخام هم داروی افزایش میل بهم بده و هم احساسمونسبت ب رابطه خوب کنه،ازطرفی میگمم با یکیشون هم اوکی میشم

بنظرتون کدوموبرم؟؟؟؟ممنون میشم بگید

مشاور جنسی

یه صلوات مهمونم میکنی مهربون؟❤اگه برای عضویت تو نی نی سایت یه آزمون شعور سنجی ازمون میگرفتن شاید الان خیلیا تو سایت نبودن😅اگه توی یه تاپیک باهات بحث کردم و توی یه تاپیک دیگه باهات گرم گرفتم بدون نشناختمت🤐توی تاپیکای صلوات تگم کنید❤کسی که طرز فکرش با تو متفاوته دشمنت نیست🙃اسم هدفاتو آرزو نزار چون آرزو یه چیز تقریبا محاله☺از شکستات درس بگیر و پر قدرت تر بجنگ واسه هدفات🤗تو دل آدما دنبال خدا بگرد نه ظاهرشون😊کاربری دست سه نفره🙃

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مشاور جنسی یعنی چی🤔کسیو میشناسید معرفی کنین؟

بهتون مشاوره میده یا اگه قرصی چیزی نیاز داشته باشید معرفی میکنه بهتون

نمیشناسم ولی اگه بخواین تو همین سایت دکتر ساینا هم هست

یه صلوات مهمونم میکنی مهربون؟❤اگه برای عضویت تو نی نی سایت یه آزمون شعور سنجی ازمون میگرفتن شاید الان خیلیا تو سایت نبودن😅اگه توی یه تاپیک باهات بحث کردم و توی یه تاپیک دیگه باهات گرم گرفتم بدون نشناختمت🤐توی تاپیکای صلوات تگم کنید❤کسی که طرز فکرش با تو متفاوته دشمنت نیست🙃اسم هدفاتو آرزو نزار چون آرزو یه چیز تقریبا محاله☺از شکستات درس بگیر و پر قدرت تر بجنگ واسه هدفات🤗تو دل آدما دنبال خدا بگرد نه ظاهرشون😊کاربری دست سه نفره🙃
آها ممنونم دوست عزیز

خواهش میکنم

ی مدت چیزای گرم بخور

موز گردو خرما عسل شیر اجیل کاکائو زعفران فلفل زنجبیل و دارچین

سفیده تخم مرغ 

یا ی سری دارو هست مث قطره آفرودیت یا قطره گل سرخ باریج یا قطره اسپانیش فلای 

یه مامانِ کوچولو که فسقلیش آسمونی شده دلم برای انگشتای کشیده و کوچولوش ، موهای مشکی ، مژه های بور و لپای گول منگولیش حسابی تنگ شده .. قدر بدونیم ... من حتی حسرت پیچیدن صدای گریه هاش تو خونه رو میکشم
مگه از شما درمان خاستم؟؟؟سوالو درست بخون🙄 نمیدونی هم نیازی نیست جواب بدی

.

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

مگه از شما درمان خاستم؟؟؟سوالو درست بخون🙄 نمیدونی هم نیازی نیست جواب بدی

این رو بخون

https://www.ninisite.com/discussion/topic/7157258/راهنمایی-تو-تاپیکهای-جنسی

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ