2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام از نظر من  اون چله ای به ادم کمک میکنه که به دلت بشینه و قلبتو مطمئن کنه و اون باعث بشه به خدا مطمئن باشی که حتما حاجتتو بهت میده حتی بیشترشم میده 

از نظر من چله هایی که ادم میتونه بگیره زیاده اما هر چله ای که بهت ارامش بده و دلی انجام بدی ادمو حاجت روا میکنه

دلم ز هرچه به غیر از تو بود خالی مانددر این سرا تو بمان ای که ماندگار تویی                                                  

چله یاسین انجام دادم شد..نه یاسین خوندن معمولی همون که سه بار یه دعاییی رو باید بعد مبین بخونی....چله بسم الله الرحمن الرحیم رو هم تا نصفه خوندم شد ..بعد که رها کردم کلا همه چیز برعکس شد...

سلام از نظر من  اون چله ای به ادم کمک میکنه که به دلت بشینه و قلبتو مطمئن کنه و اون باعث بشه به ...

من چله زیارت عاشورا گرفتم چله نادعلی ختم ایت الکرسی ولی هنوز حاجت روا نشدم😔 الان تاپیک زدم میخواستم بدونم چه چله ای زود حاجت روا میشم که بگیرم😔

خدایا میشه عشقمو برگردونی🥺💔

هر گاه حاجتی داشـته باشی، در روز یا شب، به نیت برآورده شدن حاجت وضو بگیر، رو به قبله صد بار بر محمد و آل محمدعلیهم السـلام صـلوات بفرست، و بـا در نظر گرفتن نکـات زیر شـروع به خوانـدن سـوره یس بنمـا:

در سه جـا حـاجت خود را از خـاطر بگذران:

الف. بعد از آیه ۱۲ (فی امام مبین)

ب. بعد از آیه ۴۰ (فلك يسبحون)

ج. بعد از آیه ۵۸ (سلم قولا من رب رحيم)

چون به آیه (سلم قولا من رب رحيم) رسـیدي، آن را هفت بـار تکرار کن.

سپس چون از خواندن تمام سوره فارغ شدی دعای زیر را بخوان. در بعضـی از کتابها نقل شده است که خواندن سوره یس در روز پنج شـنبه براي وسـعت رزق، و در روز سه شـنبه براي دفع دشمن، و در روز یکشنبه براي رفعت و عزت مجرب است و براي برآورده شـدن حاجتهاي دیگر، میتوانـد هر روز یا شب آن را بخوانـد.

سبحانَ المفرِّجِ عن كل محزون

سبحان المخَلِّصِ عن كلّ مَسجون

سبحانَ المنفِّسِ عن كلِّ مديون

سبجان العالم عن كل مكنون

سبحان من جعل خزائنهُ بين الكاف و النّون

سبحان من إذا أرادَ شيئا أن يقولَ لهُ كن فَيَكون

فسبحان الذي بِيَدِهِ ملكوتُ كُلُّ شَئ و اليه تُرجَعون

سپس بگوييد:

اللهم افتح لي ابواب رحمتك و ابواب خزائنك بحق

سوره يس و تَفَضُلِكِ و كرَمِك يا ارَحَمَ الرّاحِمين

سپس ۱۰۱ بار بگوييد:

يا مُفَرِّجَ الهَمِّ فَرِّج

من چله زیارت عاشورا گرفتم چله نادعلی ختم ایت الکرسی ولی هنوز حاجت روا نشدم😔 الان تاپیک زدم میخواستم ...

هر چله ای گرفتی با قلبت بخونش با معنی و حضور قلب بالا انگار با خدا چشم تو چشمی و داری باهاش حرف میزنی اینجور باشه 

دلم ز هرچه به غیر از تو بود خالی مانددر این سرا تو بمان ای که ماندگار تویی