2777
2789
عنوان

کسی می دونه از نظر علم ژنتیک، چشمای بچه چه رنگی میشه؟ +عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 1199 بازدید | 99 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منو همسرم چشامون تیره س خانواده خودمم تیره  پدر همسرم و دوتا برادرش تیره  مادرش روشن و چ ...

عهههههههه چه جالب 😍😅 آررررررره واقعا انگار همینطوریه 

نترسم که با دیگری "خـو" کنی                                     تــو با من چه کردی که با " او" کنی... 🙂💔
😍❤عزیزم من فقط چشای بابام رنگیه دیگه هیچکسمونم چش رنگی نیس جز بابا بزرگم منو دوتا خواهرام رنگی شد😍

چه قشنگ 😍😍😍 خدا کنه در آینده بچه منم چشم رنگی شه😁

نترسم که با دیگری "خـو" کنی                                     تــو با من چه کردی که با " او" کنی... 🙂💔

احتمالش زیاده رنگی بشه یا حداقل هرچندتا بیارید بلاخره یکیش رنگی میشه

یه چیز جالب بگم مادربزرگ من مادرش چشم ابی بود اما خودش چشم رنگی نبود پدربزرگم سبز بود 

اینابچه هاسون اکثرا چشم ابی شدن حتی نوه ها و نویره های ماددبزرگم اکثرا چشم ابی شدن 

💜👶❤
چه قشنگ 😍😍😍 خدا کنه در آینده بچه منم چشم رنگی شه😁

ایشالله😍😂❤

ولله عاقبه الامور.. میشه واسم دعا کنی به پزشکیم برسم؟🥺❤️                                                      وقت عذا نیست که هنگامه ی خشم است ..
ژن همسرتون مغلوبه که چشاش رنگی شده  اما خودت حالا غالب تیره هم درنظر نگیریم احتمالا غالب مغلوب ...

بعد بنظرتون رژیم برای چشم رنگی شدن بچه هم تأثیر داره؟ در کنار ژنتیک؟؟ 

چشم بچه بیشتر به پدر درمیاد چون جاریم چشاش سبزه همه خانوادش چشم رنگی دارن ولی بچه‌اش شو شوهرش در اوم ...

عزیزم چشمهای من قهوه ای و چشمهای شوهرمم قهوه ایش تیره تره ولی چشمهای دخترم دقیقا مثله چشمهای خود اسی هست الان یه سالو ۸ماهشه تو آفتاب سبزسبزه ولی تو سایه عسلی مایل به سبز البته سبز تیره بود الان این شده همه میگن چون چشمهای خودت و شوهرت قهوه ای هست اینم بزرگ بشه قهوه ای میشه به نظرت میمونه؟؟؟؟؟؟؟؟

اره احتمالا شبیه شما یا کمی روشن تر باشه بسلامتی🌹

انشالله 😍 ممنون عزیزممممم 😀