2777
2789
عنوان

کسی می دونه از نظر علم ژنتیک، چشمای بچه چه رنگی میشه؟ +عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 1197 بازدید | 99 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چشم بچه بیشتر به پدر درمیاد چون جاریم چشاش سبزه همه خانوادش چشم رنگی دارن ولی بچه‌اش شو شوهرش در اوم ...

امیدوارم رنگ چشمای باباش شه 😍 ولی 2 تا بچه های جاری بزرگم رنگ چشاشون به باباشون که رنگی بود نرفت 

نترسم که با دیگری "خـو" کنی                                     تــو با من چه کردی که با " او" کنی... 🙂💔
آره منم شنیدم، ولی خب چون چشمای خودمم کمی مایل به سبز هست گفتم شاید احتمال رنگی شدن رو بالا ببره

اره احتمالا شبیه شما یا کمی روشن تر باشه

بسلامتی🌹

به جای نالیدن و غصه خوردن و بقول معروف ادای حال بدارو درآوردن دارم سعی میکنم انرژیمو مثبت کنم ، فعال باشم ، هدف داشته باشم فعلا که اتفاقات مثبتی برام افتاده نه اینکه همشون مثبت بوده نه اما از اتفاقای بدم سعی میکنم جنبه مثبتشو نگاه کنم امتحانش کنین حتما درهای رحمت و حکمت به روتون باز میشه😌😂❤️

فقط بسته به رنگ چشم همسرت و خود شما نیست

اطلاعات ژنی که الل هستند ممکنه بعد از 3 نسل تاثیر خودشونو نشون بدن

مثال واقعی : یه زوج مو مشکی چشم تیره که نسل قبلشون هم همین صفات رو داشتن، بچشون بور مو عسلی شد

بعد کاشف بعمل اومد که این صفت رو از جد والدین به ارث بردن ....  یعنی پدر بزرگ و مادر بزرگ والدین بچه  

# درسته که همه بدن ، ولی تو همه نباش♡
امیدوارم رنگ چشمای باباش شه 😍 ولی 2 تا بچه های جاری بزرگم رنگ چشاشون به باباشون که رنگی بود نرفت&nb ...

مهم سلامتیه رنگ چشم مهم نیست 

محمدم  زیر خاکی ومن   بیقرار توام پسر گلم فدات شم   
ژن همسرتون مغلوبه که چشاش رنگی شده  اما خودت حالا غالب تیره هم درنظر نگیریم احتمالا غالب مغلوب ...

همسرت aa

خودت Aa احتمالا

در نتیجه بستگی داره کدوم الل ترکیب شه 

اگه بشه : aa رنگی

اگه بشه Aa تیره میشه

من چشمام سبزه...همسرآبی سورمه ای...دختراولم آبی شده..دختردومم عسلی وقهوه ای

ازرنگ چشم دختردومم تعجب کردیم چون احتمال این رنگ توبچه های ما ۱درصده...ولی دخترم همون یه درصدو برد😊

اینوگفتم که بگم احتمال ودرصد بریزدور...

اگر چشمای شوهرت سبزه یعنی ژنش هست..مثلا aa

شما ک چشمات قهوی ایه...یا Aa هست یا AA

اگه AA باشی چشمای بچت هم قهوه ای می شه اما  اگر Aa باشی چشم بچت احتمالش هست سبز بشه یا قهوی ای..

لطفا لایک نکنید مگر در مواقع نیاز