2777
2789

بچه ها من باردارم.پنج ماهه.شوهرم خیلی بددهنه.کمترینش اینه که به جا اسمم ،حیوون صدام میزنه. دیگه نمیتونم تحمل کنم. بعد از چهار ماه رفتم خونه مادر شوهرم که هی پیام میداد میگفت دلم برات تنگ شده.رفتم نشستم اونجا ،دلم گرفته بود. گفت من چیزی درست نمیکنم بیارم برات ،چون خیالم راحته محمد بهت میرسه.خودش خوبمیشنایسه پسرش چقدر بد دهنه.منم حرصم گرفت  نشستم همه رفتارا و فحشاشو گفتم. گفتم باهاش حرف بزنه. نصیحتش کنه.اونم شروع کرد با من همراه شدو از پسرش بد گفت. برگشتم خونه.دیروز زنگ زده به شوهرم گفته زنت میاد میشینه اینجا از اول تا اخر از تو بد میگه😢.اونم  اومد پدرمودراورد.به مامانمم زنگ زد گفت پاشو بیا به دخترت برس.نشستی تو خونت عین خیالتم نیست.( مامانم پیره ،افتادگی رحم شدید و کم کاری کلیه داره،نمیتونه راه بره) از همشون بدم اومده ولی نمیدونم چیکار کنم.چه رفتاری کنم؟ تا الان همیشه احترام گذاشتم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دیگ باهاش دردو دل نکن 

من از دیوانه ها دیدم ، هزاران عاقل مرده !•~•                                                                                                           خدایا همیشه هوامو داشته باش ❤                                    

بخشید عزیز چرا بچه دار شدی؟

چرا تحت هر شرایطی میمونی و زندگی میکنی؟ مطمئن باش بدتر ازاینم سرت میارن این خانواده بی فرهنگ

به سلامتیه قشنگترین موسیقی جهان. یعنی صدای قلب پاک کسی که همه ی زندگیته…دوستدارم همسرمهربونم.شمس ب مولانا گفت پس زخمهایمان چه میشود؟مولانافرمود نور از محل همان زخم ها وارد میشود.

یا ابوالفضل،چرا زودتر جدا نشدی آخه این چه زندگی ای

خدا تو دستمو بگیری،شاید به مو برسه ولی پاره نمیشه/قسمتی از دلنوشته میرزا تقی خان امیرکبیر در شب قدر:خدا،امیر تویی،کبیر تویی،تقی همون شاگرد آشپزه،تو راه رو بهم نشون بده .../ کار خوبه خدا درست کنه،سلطان محمود کیه( اینو سرچ کنید)/خدا هر کی که این امضا رو میخونه حس خوشبختی رو بهش اعطا کن

☹️ چه بده اینجوریییی 

خب حرف حق بزن به شوهرت بگو این چه رفتاریه خوبه منو تورو اسم حیوون صدا بزنم؟؟یا منم حرف های زشت بزنم؟؟ 

چیز بدی نگفتم پیش مامانت اونم مادرته بزرگت کرده تورو بهتر از من میشناسه من فقط ازش کمک خواستم تا ی جوری این بددهنی ازت دور بشه چون واقعا دارم عذاب میکشم مخصوصا که الان حاملم و طاقتم کم شده 

بیا گره بزنیم رشته امیدمان را به انگشت سبابه خدا؛ او هیچگاه ما را میان حادثه رها نمی‌کند❤️ پسرم باراد دنیای مامانشه ☺️👶🏻