2777
2789
عنوان

کیا مثل من مدت ها دنبال راهی برای آرامش هستند؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1349 بازدید | 98 پست

من دقیقا دنبال آرامشم ولی همیشه بامشکلات جدید روبرو میشم نمیدونم فک میکنم مقصر همه گرفتاریم خودمم شایدم شانس نداشتم😔

من برای دومین بار میخام طلاق بگیرم 

دوبارازدواج ناموفق داغونم میکنه💔

احساس میکنم دیگ یه آدمیم ک هیچی براش مهم نیس

آدمی ک میدونه بدبخت بودن سهم همیشگیه زندگیشه

ن ازدواج کردم ن درس گذاشتن بخونم یه آدم کاملاً بیهوده ک احساس پوچی مطلق میکنم اگ بمیرمم هیچ اتفاقی ن ...

نگو عزیز دلم 

بنظرم تا خدا هست امید هست پو خدا همیشه هست پس هیچوقت ناامید نشو 

باید دنبال چاره بود نباید عمرمونو تلف کنیم  

عکس خودمه ، دوست و فامیل عزیز نظرشما مهم برای خودتون،خونوادتون و آرزوهاتون صلوات جدیدی ختم کنید 😅 --- هنوز چشمم به اون خونه س

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نگو عزیز دلم  بنظرم تا خدا هست امید هست پو خدا همیشه هست پس هیچوقت ناامید نشو  باید دنبا ...

خب چیکار کنم ب نظرت دیدی از تو بدترم هس پ امیدوار باش ب خودت

یه اسفندی خاص ک غصه هاش ان شالله تموم میشه واسه خوب شدن زندگیم ی صلوات بفرست 
من هیچ وقت ارامش ندارم برم بیرون استرس دارم شوهرم تنها بره بیرون استرس دارم چون دور وریام خیلین که ب ...

درک میکنم بخدا 

میدونی من تازگیا همسرم سرد شده تاپیکای قبلم علتش هست گاهی همین حسو دارم حالا تو دورت خیانت دیدن من اینجا چند تا همسایمون نفر سوم دارن خیلی راحت 

ولی بازم به خدا امید دارم 

عکس خودمه ، دوست و فامیل عزیز نظرشما مهم برای خودتون،خونوادتون و آرزوهاتون صلوات جدیدی ختم کنید 😅 --- هنوز چشمم به اون خونه س

آرامش در نتیجه رسیدن به چیزی یا اتفاق خوبی، بدست نمیاد.

به نظر یه حس درونی است که باید پرورش اش بدی.. البته که من هیچوقت نتونستم و همیشه وابسته اش کردم به اتفاقات و خواسته های بی پایان..

کاربر آقا
کدوم کشور رفتی برای زندکی الان چطوره زندگی کردن کی رفتی چقدر هزینه کردی بری

فرانسه ، لئون

اینجا همه چی جز روابط آدما خوبه روابط خودشون با شبیهشون خوبه ولی من یاد نگرفتم با اختلاف فرهنگ و نژاد و دین کنار دیگری زندگی کنم خیلی سخته کمکم مجبور میشی حداقل یه چیزایی تو شبیهشون کنی تا راحت باشی 

آره عزیزم مطمئنم مشکلاتم مالیه فقط

خب پس بگو با ۲۰ میلیون چکار میکنی خخ

کرونا اونجا چطوره ما که هلاک شدیم واکسن چطور

من شوهرم نمیذاره خبرهای بد دنبال کنم مخصوصا مریضی و مخصوصا کرونا خودمم عادت کردم ولی واکسن زدیم اینجا ظاهرا کنترل شده ولی رعایت میکنیم 

من دقیقا دنبال آرامشم ولی همیشه بامشکلات جدید روبرو میشم نمیدونم فک میکنم مقصر همه گرفتاریم خودمم شا ...

منم این فکرا مدام میاد 

خب البته بعدش یاد این میوفتم که همه تو زندگیشون مشکل دارن فقط من نیستم بعلاوه اینکه یاد خدا آرومم میکنه واقعا ، مشکل اینجاست که همیشه یاد خدا نمیوفتم و تا وقتی به مشکلاتم فکر میکنم انگار استرس از تو موکم میکنه 

فرانسه ، لئون اینجا همه چی جز روابط آدما خوبه روابط خودشون با شبیهشون خوبه ولی من یاد نگرفتم با اخت ...

باز خوبه از نظر مالی مشکلی نداری از نظر آزادیت از نظر رفاهت و همینطور با عشق هم ازدواج کردی ولی من خودم از بچگی دنباله آرامش بودم اینکه بدونم کیم چرا دنیا اومدم و چرا میمیرم هدفم چیه خیلی کتاب خوندم رشتمو مخصوص این سوالا انتخاب کردم خوشبختی یعنی زندگیت معنی داشته باشه لذت ببری از داشتهات و برای اینکه انسان خوبتری بشی تلاش کنی فرقی نداره کجا باشی شرایطتت چطور باشه باید برا داشتهات خداروشکر کنی و خودتو آروم نگه داری و از ادمای منفی دور باشی

مثل دریا باش کسایی که دوستت دارن رو بهشون آرامش بده و هرکی از تو خوشش نمیاد رو تو خودت غرق کن 🌊🌊🌊
منم این فکرا مدام میاد  خب البته بعدش یاد این میوفتم که همه تو زندگیشون مشکل دارن فقط من نیستم ...

پووک

خب چیکار کنم ب نظرت دیدی از تو بدترم هس پ امیدوار باش ب خودت

بنظرم بهترین کارو خودت شروع کردی از امضات خوندم 

تازگیا حس میکنم دعای دیگران در حق من زودی اجابت میشه 

۱۰میلیون میدم برای درمان مریضی همسرم ده تومن هم میزارم روی پیش خونه ام چون سه ماه دیگه باید جابجا بش ...

خدا به همه مستاجرا خونه بده منم این شرایطو دارو مستاجری خیلی سخته خیلییییییی

مثل دریا باش کسایی که دوستت دارن رو بهشون آرامش بده و هرکی از تو خوشش نمیاد رو تو خودت غرق کن 🌊🌊🌊