2777
2789
عنوان

کیا مثل من مدت ها دنبال راهی برای آرامش هستند؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1349 بازدید | 98 پست
مشکل منم همینه ک ازخدادورم خیلی حتی نمازم نمیخونم فقط باگریه میگم کمکم کن.الان بجایی رسیدم واقعا اگ ...

واییی من چند ساله نماز میخونم تاثیر عجیبشو دیدم حتی به نخوندنش فکرم نمیکنم ، پس تو مشکلت با نماز حل میشه چون نماز ۹۰ درصد زندگیو بنظرم حل میکنه 

عکس خودمه ، دوست و فامیل عزیز نظرشما مهم برای خودتون،خونوادتون و آرزوهاتون صلوات جدیدی ختم کنید 😅 --- هنوز چشمم به اون خونه س

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمیشه گفت یکمی خصوصیه ببخشید

نه اشکالی نداره من نباید میپرسیدم 

عکس خودمه ، دوست و فامیل عزیز نظرشما مهم برای خودتون،خونوادتون و آرزوهاتون صلوات جدیدی ختم کنید 😅 --- هنوز چشمم به اون خونه س
واییی من چند ساله نماز میخونم تاثیر عجیبشو دیدم حتی به نخوندنش فکرم نمیکنم ، پس تو مشکلت با نماز حل ...

چقدر زیباست که با اینکه خارج زندگی میکنی رد آرامشو داری پیدا میکنی و نماز میخونی برام جالب بود 👏👏❤️چند ساله اونجایی

مثل دریا باش کسایی که دوستت دارن رو بهشون آرامش بده و هرکی از تو خوشش نمیاد رو تو خودت غرق کن 🌊🌊🌊
نازنین اونجا تنهایید یا دوست و اشناو فامیل هست؟

دوست داریم ولی خیلی کم میبینیمشون ، کلی از دوستا و همسایه هارم شوهرم ممنوع کرد ، اکس فرند و پارتی و مشروب و موادشون زیاد بود دیگه نذاشت رفت و امد کنم باهاشون ، با اینکه خودم اصلا اهلش نبودم 

مرسی عزیزم❤ان شاالله شمام آرامش بگیری❤

ممنونم گلم . ان شاءالله همه همینطور 

من مشکلاتم خداروشکر با محبت حل شده خیلی سرزنده شدم محبت و عشق باشه ریشه تموم مشکلات خشک میشه

محبت یعنی چی یکم توضیح میدی ؟ مشکلتون چی بود ؟ 

حدودی بله ولی مسیرش کلا لذت بخشه مسیر شناخت خودت خیلی لذت بخشه خودتو شناختنی خدارو هم میشناسی

موافقم

وضع مالی کم اما کل خاندان پولدار همش دنبال رقابت با اونام این منو اذیت می‌کنه دوست دارم بیخیال باشم ...

این مسکل اکثر جووناس گلم خودتو سرزنش نکن 

من تعریف نمیکنم ولی هیچ وقت درد پول رو نکشیدم اما به تو افتخار میکنم که خودت مشکلتو میفهمی ، خیلیا این مشکلو دارن و حتی سعی در کلاهبرداری یا بعبارتی تیغ زدن دیگران دارن و حتی حق خودشون میدونن 

خودتو سرزنش نکن اینو جدی میگم این مشکل بخاطر عصر جدید و تجملات مسحور کننده س و اینکه ارزشا جابجا شده 

به جز سفر ، تجربه ای داشتید که خاطره خوبی شده باشه ؟ مثلا بچه ها منکه الان از خونوادم دورم حس عمیقی ...

من طبیعت خیلی حس خوبی بهم میده

مادر بزرگم برام ارامش بود که فوت کرد

الان سفر ثروت طبیعت و خرید کردن و پدرم حالمو بهتر میکنه من ۲۰ سالمه زیاد تجربه ندارم

سلام امضام 

امضات لایک 

موافقم ولی چطور میشه یه آرامش همیشگی داشت 

درواقع حس خوشبختی چجوریه حس میکنم حسش نکردم هنوز 

به همین وقت عزیز که داره اذان میگه همه مون به ارامش واقعی برسیم ومشکلمون حل بشه 3تا توحید میخونم به ...

عزیزم قربون دل مهربونت منم براتون صلوات میفرستم