این مسکل اکثر جووناس گلم خودتو سرزنش نکن من تعریف نمیکنم ولی هیچ وقت درد پول رو نکشیدم اما به ...
دوست داشتم قدرتی داشتم تا پول رو بی ارزش جلوه بدم وقتی تو خونه پنجاه متری من میان با یک نگاه دیگه منو نبینن دنبال رخ کشیدن دارایی هاشون نباشن وقتی میرم خونه هاشون رفاهو میبینم نگم تفاوت چرا اینهمه؟من تمام تلاشمو میکنم درگیر مادیات نشم کاش برمیگشتیم به قدیم تمام مهمونیا همه دنبال به رخ کشیدن زندگیاشونن
چقدر زیباست که با اینکه خارج زندگی میکنی رد آرامشو داری پیدا میکنی و نماز میخونی برام جالب بود 👏👏❤ ...
عزیزم ما خانواده اصیلی هستیم همسرمم همینطور ، هیچ تمدنی نمیتونه تمدن ۷ هزار ساله یه ایرانی رو به فراموشی بسپاره اونایی که فراموش کردن قدر خودشونو ندونستن ، پول خیلی کثیفه بچه ها من پدرم چند بار ورشکست شد هرچند دوستاش زود کمکش کردن ولی میخوام بگم پول اصلا مهم نیست پول رو میشه بدست آورد ولی آرامش رو با مول هیییییچ وقتتتتت نمیشه همینطور که نشده تا الان
عکس خودمه ، دوست و فامیل عزیز نظرشما مهم برای خودتون،خونوادتون و آرزوهاتون صلوات جدیدی ختم کنید 😅 --- هنوز چشمم به اون خونه س
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
دوست داشتم قدرتی داشتم تا پول رو بی ارزش جلوه بدم وقتی تو خونه پنجاه متری من میان با یک نگاه دیگه من ...
تو فکر این قدرت نباش چون دنیا روز بروز بدتر میشه فقط باید خودمونو نجات بدیم حتی عمر ما به نجات دیگران کفایت نمیده ، از بس که زود عمرمون گذشت الان نوجوونای اورج و کالج هم دارن پیر میشن با این حجم اطلاعات و تکنولوژی و سبک غلط زندگی چه برسه ماها
عکس خودمه ، دوست و فامیل عزیز نظرشما مهم برای خودتون،خونوادتون و آرزوهاتون صلوات جدیدی ختم کنید 😅 --- هنوز چشمم به اون خونه س
تو فکر این قدرت نباش چون دنیا روز بروز بدتر میشه فقط باید خودمونو نجات بدیم حتی عمر ما به نجات دیگرا ...
ولی قبول دارم کرونا ساخته بشر نیس بیماری خدادادیه چرا که مردم دور هم جمع میشدن که خودی از زندگیشون نشون بدن دنبال کثافت کاری دروغ دزدی خیانت پول پرستی هستن عقیده من اینه خدا به مردم بفهمونه بابا بسه عاشق باشید و عاشقونه زندگی کنید