2777
2789
عنوان

عصبی شدم دارم خودخوری میکنم

1087 بازدید | 82 پست

میدونم نباید اینکارو بکنم همش دارم خودخوری میکنم 

همش با خودم میگم فکر کن خارجی فکر کن خارجی واقعا رو شوهرم حساسم این دختر داییم هم رعایت نمیکنه من فقط خودخوری میکنم

خارجي فك كن يعني چي

اگه ب شوهرت اعتماد داري اين كارا غيرمنطقيه

🤍مِرســـيا🤍كاربر ٩٧ هستم🤍اگه سكوت ميكنيم دليلش اين نيست جوابى براتون نداريم😉دليلش اينه اميدى به درك شما نداريم.😅🤍

نخورخودتو

تنهاجایی که دردودل میکنم نی نی سایته این اخرین خطمه لطفا نی نی یارجان هیچوقت منو نترکون فقط بهم اخطار بده من خیلی دلم شکسته تنهادلخوشیمو ازم نگیر😔😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

زیادیم فکرنکن خارجی یهو میبینی زندگیت پرید،،،دختر داییت اگه زیادی اویزونه و اهل خودنمایی پس سعی کن شوهرتو زیاد نبری تواون جمع

مامان ماهلین😘.       انشاالله هرکه بادردش میخوابد با درمانش بیدارشود..🙏.      ترس فقط اونجا که هوشنگ ابتهاج میگه :وقتی همه چیز خوب است، میترسیم!ما به لنگیدن یک جای کار عادت کرده‌ایم ...️️
ی مدت با ما زندگی میکنه 

با همسرت حرف زدی؟فکر میکنی حساسیتت ب جاست؟

﷽‌من خوבمم ..نـہ تنـבیسے از اونچـہ ڪ בیگراט می‌پسنـבט .. نـہ تقلیـבے از اونچـہ ڪ بهش باور نـבارم .. من با تمام کم و کاستیا خوבمم ـ‌ٖؒ
زیادیم فکرنکن خارجی یهو میبینی زندگیت پرید،،،دختر داییت اگه زیادی اویزونه و اهل خودنمایی پس سعی کن ش ...

دخترداییم ب دلیل کاری اومده ی مدت با ما 

من تو خونه پوشیده تر از اونم ی تاپ بندی میپوشه بدون سوتین سینه های بزرگ بعد ی شال نازک میندازه گردنش یا ی لباس های دیگه خیلی خودخوری میکنم

دخترداییم ب دلیل کاری اومده ی مدت با ما  من تو خونه پوشیده تر از اونم ی تاپ بندی میپوشه بدون س ...

چقد افتضاح چ رویی داره😑😑 حالا خودخوری نکن .به همسرت اعتماد کن

مامان ماهلین😘.       انشاالله هرکه بادردش میخوابد با درمانش بیدارشود..🙏.      ترس فقط اونجا که هوشنگ ابتهاج میگه :وقتی همه چیز خوب است، میترسیم!ما به لنگیدن یک جای کار عادت کرده‌ایم ...️️
با همسرت حرف زدی؟فکر میکنی حساسیتت ب جاست؟

نمیدونم شما بگو ب جاست یا ن همش میگم دختر فکر کن خارج داری زندگی میکنی دختر داییم با تاپ بی سوتین تو خونه ام میگرده اندامش هم گنده اس 

نمیدونم شما بگو ب جاست یا ن همش میگم دختر فکر کن خارج داری زندگی میکنی دختر داییم با تاپ بی سوتین تو ...

چند سالشه؟

﷽‌من خوבمم ..نـہ تنـבیسے از اونچـہ ڪ בیگراט می‌پسنـבט .. نـہ تقلیـבے از اونچـہ ڪ بهش باور نـבارم .. من با تمام کم و کاستیا خوבمم ـ‌ٖؒ