2777
2789

همسر من برادرش فوت کرد تا چند سال اصلا حواسش سر جاش تبود ، فکر و ذکرش پر کردن جای برادرش برای خانواده اش بود،،،،،،خیییلی سخت گذشت،،،الان خوب شده،،،،،اون موقع ها من زیاد بهش گیر نمیدادم و راحتش میذاشتم

خدا رحمت کنه تمامی رفتگان رو

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوبه دوهفته بعد خوب شد و. اروم شد دیگه،،بالاخره نمیشه با تقدیر جنگید،پذیرفت

ااگه نخواد کنار بیاد چی...من از همین میترسم.

با حرفام میتونم کمکش کنم که این درد رو راحت باهاش کنار بیاد؟

ااگه نخواد کنار بیاد چی...من از همین میترسم. با حرفام میتونم کمکش کنم که این درد رو راحت باهاش کنار ...

کنار میاد هیشکی با مرگ کسی نمرده و همه یه روز کنار اومدن همههه،،چون مجبوری کنار بیای باهاش .و عادی بشه،،اره باهاش حرف بزن

مامان ماهلین😘.       انشاالله هرکه بادردش میخوابد با درمانش بیدارشود..🙏.      ترس فقط اونجا که هوشنگ ابتهاج میگه :وقتی همه چیز خوب است، میترسیم!ما به لنگیدن یک جای کار عادت کرده‌ایم ...️️
بببخشید رابطه جنسی نداشتید تا چند ماه؟ بوسه..بغل..حرف عاشقانه یا لبخندی...اصلا نبود؟ میلی نداشت باب ...

در مورد رابطه و اینا حداقل تا چند هفته خوبه تا جایی که برات امکان روحی و جسمی داره با همسرت راه بیای و مطابق خواست اون باشی

تو محبتت رو بکن.. البته بدون گیر دادن و پاپیچ شدن.. بلکه سایه وار

دیگه رابطه و اینا رو بگذار به خواست خودش

بستگی به روحیه و گرمی و سردی مردها داره

کرونا اگه فقط یک خوبی داشت این بود که همه بفهمن جواب امر به معروف《به تو چه ؟》نیست. بفهمن آلودگی یک نفر به همه ربط داره👌🙄تعجب میکنید چرا بعضی از اونهایی که میگفتن به خاطر کرونا نمازجمعه ها باید تعطیل و قم قرنطینه بشه، الان خودشون گله ای راه افتادن رفتن شمال یا جنوب؟بابا لیدرهای اینها همون عاریایی هایی هستن ک واسه مراسم اربعین و حج به ما میگفتن عرب پرست،بعد خودشون به خاطر یه مشت دلار رفتن عربستان دیکتاتور وکودک کش،پاچه خواری شاهزاده های سعودی رو کردن و اونجا همه ترانه ای خوندن غیر از خلیج فارس!😏😷دعای غریق که امام صادق(ع)برای نجات از فتنه های اخرالزمان سفارش کرده اند:"یا الله و یا رحمن و یا رحیم، یا مقلب القلوب، ثبت قلبی علی دینک"🙏🙏 دوست من، دعای عظم البلا و دعای یا من تحل و دعای عهد با توجه به معانی فراموشمون نشه⚠🙏اگر نماز قضا بشه میشه جبران کرد، اگر روزه قضا بشه میشه جبران کرد ولی اگر ولایت قضا بشه نمیشه جبران کرد😔یکباردرسقیفه قضاشد،حضرت زهرا(س) را شهید کردند😢یکباردرصفین قضا شد،حضرت علی (ع) را شهید کردند😢امام حسن شهید شدند😢 تا "مردم بفهمند" نمی شود به پیمان صلح معاویه اعتماد کرد؛ امام حسین شهید شدند😢تا "مردم بفهمند" یزید ظالم است،یک تاریخ هزینه شد تا یه عده دیرفهم بفهمند! در حالی که میشد فقط با گوش کردن به "ولی‌خدا" هزینه نداد⚠️😔سلیمانی یک فرد نیست،یک مکتب است❤ شهید سلیمانی برای دشمن خطرناک تر از سردار سلیمانی است👊✌#مکتب_سلیمانی📚🕯🚩#انتقام سخت👊💣#مرگ_بر_آمریکا✊👊الا حزب الله هم الغالبون
خخوندم گلم اما میگم که..همسرم تایم تفریح نداره ک فوتبال ببینه

هرموقع تو خونس تو فقد تلوزیونو روشن کن کافیه 

براش دمنوش گل گاو زبون زیاد بده 

اگه دیدی شب گریه کرده بعدش نزار بخوابه حداقل دو ساعت بعدش بخونه

چون قبل خواب حرص و جوش بخوری یا گریه کنی بخوابی خدایی نکرده دور از جون باعث سکته میشه 

من‌مادربزرگم همینجوری شد دور از جون

مواظبش باش شبا 

آدمو غصه هایی پیر میکنه که هیچکی ازشون خبر نداره:)
ب تازگی فوت شده سه روزه

بابا 

بهش زمان بده

کرونا اگه فقط یک خوبی داشت این بود که همه بفهمن جواب امر به معروف《به تو چه ؟》نیست. بفهمن آلودگی یک نفر به همه ربط داره👌🙄تعجب میکنید چرا بعضی از اونهایی که میگفتن به خاطر کرونا نمازجمعه ها باید تعطیل و قم قرنطینه بشه، الان خودشون گله ای راه افتادن رفتن شمال یا جنوب؟بابا لیدرهای اینها همون عاریایی هایی هستن ک واسه مراسم اربعین و حج به ما میگفتن عرب پرست،بعد خودشون به خاطر یه مشت دلار رفتن عربستان دیکتاتور وکودک کش،پاچه خواری شاهزاده های سعودی رو کردن و اونجا همه ترانه ای خوندن غیر از خلیج فارس!😏😷دعای غریق که امام صادق(ع)برای نجات از فتنه های اخرالزمان سفارش کرده اند:"یا الله و یا رحمن و یا رحیم، یا مقلب القلوب، ثبت قلبی علی دینک"🙏🙏 دوست من، دعای عظم البلا و دعای یا من تحل و دعای عهد با توجه به معانی فراموشمون نشه⚠🙏اگر نماز قضا بشه میشه جبران کرد، اگر روزه قضا بشه میشه جبران کرد ولی اگر ولایت قضا بشه نمیشه جبران کرد😔یکباردرسقیفه قضاشد،حضرت زهرا(س) را شهید کردند😢یکباردرصفین قضا شد،حضرت علی (ع) را شهید کردند😢امام حسن شهید شدند😢 تا "مردم بفهمند" نمی شود به پیمان صلح معاویه اعتماد کرد؛ امام حسین شهید شدند😢تا "مردم بفهمند" یزید ظالم است،یک تاریخ هزینه شد تا یه عده دیرفهم بفهمند! در حالی که میشد فقط با گوش کردن به "ولی‌خدا" هزینه نداد⚠️😔سلیمانی یک فرد نیست،یک مکتب است❤ شهید سلیمانی برای دشمن خطرناک تر از سردار سلیمانی است👊✌#مکتب_سلیمانی📚🕯🚩#انتقام سخت👊💣#مرگ_بر_آمریکا✊👊الا حزب الله هم الغالبون
شب وقتی تو اتاقتونید غمگین نشون بده.شروع کن حرف زدن از اون عزیزش که فوت کرده.بگو چقدر دنیا بی وفاس.ا ...

ممرسی حتما همینکار رو میکنم

اما..میدونی .اون بم میگه نمیخوام دربارش حرف بزنم

به خواستش گوش کنم یا حرف بزنم دربارش؟

کلا سیستمش اینطوریه ک میگه درباره دردام حرف نزنم زودتر خودمو جم میکنم اما نمیدونم واقعا مفیده و بدتر بهش اسیب میزنه یا ن

بابا  بهش زمان بده

حتما

فقط بخاطر اخلاقش میترسم ..و میخوام کمک کنم داغونتر نشه

تو خودش میریزه و هیچی نمیگه...همشم سرکاره و تایمی برا خلوت و گریه هم نداره..میترسم بخدا😔

ممرسی حتما همینکار رو میکنم اما..میدونی .اون بم میگه نمیخوام دربارش حرف بزنم به خواستش گوش ک ...

عجب

مثل اینکه پستای من رو نخوندی

من‌مادر شوهرم که همسرم عاااشقشون بود فوت شدند

و من کارهایی که تو پستهای بالا گفتم رو کردم

و بعدش همسرم خیلی راضی و ممنون بود

دیگه خود دانی