الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من مادر شوهرم مرد همسرم بعد از یه ماه کم کم بهتر شد بعد از سه ماه خوبه خوب شد الانم دوسال میگذره ولی هنوز اون ادم سابق نشده میگه میخنده همه جا میاد باهام ولی یهو میره تو فکر یه لبخند تلخ میاد رو لبش
من میترسم دربارش حرفی بزنم ناراحت بشه و بگه ب فکر عشق و حال خودتی خودش اصلا کشش جنسی نداره الان
فکر نکنم کار درستی باشه باید بزاری هر جور که راحته سوگواریشو کنه زمان خیلی مهمه آروم میشه نگران نباش آخه فکر نکنم فوت عمه جز داغهای سنگین و بزرگ حساب بشع
از انجا که دیگران نمی توانند از همان دیدگاه شما به مسائل نگاه کنند،نمی فهمند انچه سرسری می گویند تا چه حدی می تواند شما را بیازارد💞
ببخشید ولی رابطه جنسی خیلی آرومش میکنه شوهر من اینطوری اروم میشد
دل و دماغ ندارن تا یه مدت،،
مامان ماهلین😘. انشاالله هرکه بادردش میخوابد با درمانش بیدارشود..🙏. ترس فقط اونجا که هوشنگ ابتهاج میگه :وقتی همه چیز خوب است، میترسیم!ما به لنگیدن یک جای کار عادت کردهایم ...️️