2777
2789

میشه راهنماییم کنید

عمه اش فوت کرده

من چه کار کنم غمش سبکتر بشه واسش؟

خیلی ذهنش بهم ریخته خیلی...

میشه درباره همه چی بگید...کی دوباره خندید..کی دوباره ب زندگی عادیش برگشت..کی زندگی زناشوییتون برگشت به حالت نرمالش و فعالش..!

ببخشید ولی رابطه جنسی 

خیلی آرومش میکنه

شوهر من اینطوری اروم میشد

تیکر عروسیمه👰‍♀️👨‍💼 بچها من ۲۳ سالمه ۱۶ سالگی با شوهرم دوست شدم خوانواده شوهرم اصلا مایل به مم نبودم و بعد از ۳ سال سختی بهم رسیدیم بعد از نامزدی هم راضی به عقدم نبودن ۱ سال عقد بودم بعد ۳ سال عقد و سختی زیاد حتی تا پای جدایی هم رفتیم ولی بخاطر علاقه شدید برگشتیم بهم من تک فرزندم خواهر ندارم شما خواهرای من باشید برام دعا کنید عروسیم خوب پیش بره زندگیم‌ رنگ ارامش بگیره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حلال نمیکنم اونیو که شب مرگم سک. س کنه 😐

جررر😂😂😂

پرواز را به خاطر بسپار ، پرنده مردنیست…✨.                                            •دُختِ پَروانهِ🦋                                                       •اُردیبهشتی🌿                                                                              •مُتاهِل💍                                                                          

دقیقا 9 ماهه دیونم کرده هر روز از روز قبلش بدتر مبشه🥺دعااا کنین توروخدت هرکسی پست مو میبینه کم آوردم 

😍😍فکر شو بکن! یه‌روز به خودت بگی تونستم 😍اون‌روز بهتریـــن روزدنــیاســـت❤️ همون طور که شادی ها رفتن یه روزی غم هاهم میگذره آنچنان نماند و اینچنین نخواهد ماند به امید روزی چشمم به امضام بخوره بگم دیدی گذشت 😍😍 

ببخشید ولی رابطه جنسی  خیلی آرومش میکنه شوهر من اینطوری اروم میشد

من میترسم دربارش حرفی بزنم ناراحت بشه و بگه ب فکر عشق و حال خودتی

خودش اصلا کشش جنسی نداره الان

اگه خودتون هم داغ دیدید..میشه از تجربیات خودتون بگید

من خودم پدرم ناگهانی فوت کرد

چون دوتا بچه داشتم سعی کردم زود خودمو جمع و جور کنم

ولی افسردگی تا یکسال باهام بود

من دلشکسته با این فکر خسته دلم تنگته.....