2777
2789
عنوان

✨👈زمان مناسب تلقین

311 بازدید | 23 پست

🦄💫✨🦄💫✨🦄💫✨
✨👈زمان مناسب تلقین

بهترین زمان استفاده از قدرت تلقین، قبل از خواب و یا بعد از بیدار شدن است.

که در این حالت احساس ناهشیاری خفیف و خواب آلودگی داریم.

سعی کنید بهترین احساس ها وافکار و تصورات مثبت را در این دو زمان داشته باشید .

به یک گل زیبا بیندیشید.یا یک خاطره ی خوب . یا یک هدف و آرزو ی شیرین

هر چیزی که بیشتر تکرار شود بصورت عمیق تر در ضمیرناخودآگاه حک می شود.

سعی کنید احساس خوب را در خود پایدار کنید !

✨💫🦄✨🦄💫✨🦄✨💫🦄💫

همیشه شاد باش و بخند😍🤩✨💛✨💛میدونستی که روانشناسی میگه شما خیلی بهتر میتونید رو آدمایی که تنهایی رو ترجیح میدن ، حساب باز کنید ، تا آدمایی ک اجتماعی تر هستن و با همه دوستن! آدمای تنها ، تنهایی رو ترجیح میدن ، چون هر آدمی سلیقشون نیست و اگه یه آدمی پیدا کنن ک سلیقشون باشه ، خیلی واسش احترام قائل هستن؟✨✨💛✨💛✨✨💛💛✨💛✨✨

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برم تلقین کنم ممد منو گرفته🏃🏻‍♀️🏃🏻‍♀️🏃🏻‍♀️🏃🏻‍♀️🏃🏻‍♀️🏃🏻‍♀️

😂😂

موفق باشی خواهر

همیشه شاد باش و بخند😍🤩✨💛✨💛میدونستی که روانشناسی میگه شما خیلی بهتر میتونید رو آدمایی که تنهایی رو ترجیح میدن ، حساب باز کنید ، تا آدمایی ک اجتماعی تر هستن و با همه دوستن! آدمای تنها ، تنهایی رو ترجیح میدن ، چون هر آدمی سلیقشون نیست و اگه یه آدمی پیدا کنن ک سلیقشون باشه ، خیلی واسش احترام قائل هستن؟✨✨💛✨💛✨✨💛💛✨💛✨✨

بعد از بیدار شدن؟ من تا نیم ساعت بعد از اینکه بیدار میشم به مغزم فشار میارم بفهمم کیم و اینجا چیکار میکنم😐😂

نگاه به زمان عضویتم نکنین کاربری سومم هستش من از سال ۹۷ اینجام😁 عکس پروفایل خودمم لطفا کپی نشه🙋🏻 حامی و عاشق حیوانات😌🌱 نویسنده و کرم کتاب😉📚دنیا دو روزه، بخندی میگذره، نخندی هم میگذره.. پس بخند تا خوش بگذره😜 این یه نصیحت از ادمی که به ترک دیوار هم میخنده😂✋  چطور از جهان سومی و جهالت اعتراض دارین وقتی که همش دنبال حس شیشمین؟ درکتون نمیکنم!🤔 ز هوشیاران عالم هرکه را دیدم غمی دارد🙄 دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد😎🤪👑زندگی زیباست، تماشایست.. چرا زیبا نمیبینیم؟ چرا گاهی به پای این همه خوبی نمیشینیم؟ چرا باهم نمیخندیم؟ مگر دنیا چه کم دارد؟ ببین این آسمان آبیست.. ببین دنیای ما آکنده از پاکیست! و خوبی تا ابد پاینده می‌ماند... تو باور کن.. همین کافیست:)❤
بعد از بیدار شدن؟ من تا نیم ساعت بعد از اینکه بیدار میشم به مغزم فشار میارم بفهمم کیم و اینجا چیکار ...

اینو منم توش موندم چطوری انجامش بدیم😂

اینک میشه توهم زدن😶

توهم فرق داره 

من همیشه اینکارو میکنم منو از استرس نگرانی و کلا همه چی دور میکنه.... 

اره خیلی خوبه..

برم تلقین کنم ممد منو گرفته🏃🏻‍♀️🏃🏻‍♀️🏃🏻‍♀️🏃🏻‍♀️🏃🏻‍♀️🏃🏻‍♀️

فقط جون خودت داری تلقین میکنی،یه چیز خوب تلقین کن...

مثل ما گرفتار نشی...😅

تلقین کن باهاش آرامش داشته باشم....

مهربونم باشیم....

و از این چیزا...

الهی بهترینها نصیبتون بشه