2777
2789

بچه ها من دو سال پیش اقدام کردم برای ای وی اف دوتا جنین برام تشکیل شد یکیشو انتقال دادم که شکر خدا گرفت اون موقع انقدر خوشحال بودم و تو حال و هوای خودم بودم بعدم دیگه کرونا اومدو دیگه نرفتم مرکز ببینم اون یکی جنینم چی شد خودشونم اصلا تو این دو سال هیچ تماسی نگرفتن به نظرتون چی شده نکنه جنینمو اهدا کردن ؟🤔چرا هزینه فریز نگرفتن؟🤔نکنه از بین رفته؟😭چی کار کنم؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مرکزش دولتی بود یا خصوصی

دولتی

عزیزم تماس گرفتم حال جنینم تو فریزر خوب بود 😂با اینکه برای انتقالش شک دارم ولی نمیدونم چرا اون شب که گفتن میریزن دور ناراحت شدم دلش براش سوخت 😕

مرکز گفت چیزی دور نمیریزن ولی اگه دیر بشه دیگه دسترسی بهش امکان پذیر نیست فک کنم به قول بچه ها میفروشن یا اهدا میکنن

دولتی عزیزم تماس گرفتم حال جنینم تو فریزر خوب بود 😂با اینکه برای انتقالش شک دارم ولی نمیدونم چرا ا ...

خب خداروشکر گلم

اخه مراکز اینجا پول یک سالو پیش میگیرن بعد سر سال زنگ میزنن که میخواید تمدید کنید یانه

خب خداروشکر گلم اخه مراکز اینجا پول یک سالو پیش میگیرن بعد سر سال زنگ میزنن که میخواید تمدید کنید ی ...

ببخشید شما ای وی اف کردید میشه بپرسم که بعداز زایمان چه مدت طول کشید تا پریود بشید؟