2777
2789

دوستان اگه کسی هس بگه 

نظرتون راجب تحصیل در هند چجوره

هزارتا سایت و خوندم ولی نظر مردم یه چیز دیگه اس اگه کسی چیزی میدونه کمکم کنه

شده دلتنگ شوی و از شدت حزن،وحشیو هار شوی پاچه بگیری همه را؟!        

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

حالا چرا هند؟

از نظر هزینه با پول ایران گرون نیست

ولی از نظر سطح بهداشت و فرهنگ خب چندان های نیست خصوصا وسط کرونا. ۱ میلیارد جمعیت رو نمیشه کنترل کرد.

هوای گرم و خب مردم سنتی

برای مسافرت خوبه ولی برای زندگی به مدت چند سال احتمالا تصوراتت از خارج به هم بریزه

از یه ایرانی پرسیدند واحد پول شما چیه؟ گفت موقع بدست آوردن ریال موقع خرج کردن تومن موقع رشوه دادن میلیون و موقع اختلاس میلیارد    
یک از اقوام ما تو هند زبان و ادبیات فارسی میخوند حالا تو ترکیه هست هرکی از ایران بره میفرستتش اروپا( ...

چ جالب بوده خدایی یه ایرانی تو هند فارسی بخونه😂

To myself in the future: Standing in the hall of fame  And the world's gonna know your name🎈✨ سلام ساکنین نی نی سایت کبیر 🌺 من اینام👈 عشق کتاب و فیلم و آهنگ 🎶📚🎥 دانشجوی روانشناسی🧠  یه کی درامر و کیپاپر اونم از نوع آرمی💜گاهی بد اخلاق😑 گاهی الکی خوش😂 گاهی خیلی منطقی🤨 گاهی خیلی احساسی🤩 و بشددددت بلند پرواز😅 خلاصه که دوستتون دارم شدید به مدت خیلی مدید😍 هوامو داشته باشید😉
اگر تحصیل در خارج از کشور میخوای من میتونم ی پیج معتبر بهت معرفی کنم که راهنمایی ات کنه البته برای ا ...

مشکلی نیس ممنون میشم بگی

مدیکال هند افتضاحه من دارم ی کشور دیگه میخونم ولی هند رو دورش ی خط بزرگ بکش مردمش هم بی نهایت چیپ و ...

یعنی همه جاش اینجوریه؟ 😢😟

ما یه فامیل دور داشتیم پاکستان پزشکی خوند الانم آلمانه. پاکستانم جای جالبی نبود ولی خب بعدش تونست بر ...

هرجایی جز ایران شاید امکانات خوبی داشته باشه و سختگیری ام کمتر دارن