2777
2789

با توجه به شرایطی که میگی آره ارزش داره

خیلی وقتا مردم در مورد سفر به گذشته فکر میکنن و نگران یه تغییر تصادفی تو زمان حال هستن                                اما هیچکس تو زمان حال فکر نمیکنه که بتونه آینده خودش رو به طور اساسی تغییر بده...!  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه در آینده واست شغل و درآمد داره اقدام کن وگرنه هزینه و وقت هدر کردنه یه هنر درآمد زا یاد بگیری به ...

کار که فکر نکنم 

بیست سال لیسانس گرفتم سر کار نرفتم 

ولی خیلی کلافه ام

والا منکه مثلا رتبه تک رقمی ارشد بودم و بهترین دانشگاه درس خوندم نتونستم هیچ غلطی کنم و کار پیدا کنم ...

چی خوندین شما 

افسردگی داغونم کرده 

از طرفی میگن استعدادم تو ریاضیات حیف کردم

چی خوندین شما  افسردگی داغونم کرده  از طرفی میگن استعدادم تو ریاضیات حیف کردم

من عاشق پزشکی بودم سال اول پرستاری قبول شدم نرفتم سال بعد با خودم لج کردم گفتم نمیخونم مدیریت قبول شدم🤦‍♀️رشته خوبیه ولی بازار کارش کمه فقط پارتی میخواد و سهمیه 

شما هم اگه علاقه داری به رشتت ادامه بده خون شناسی به هر حال بهتر از رشته منه

من عاشق پزشکی بودم سال اول پرستاری قبول شدم نرفتم سال بعد با خودم لج کردم گفتم نمیخونم مدیریت قبول ش ...

عزیزم من هم پدرم همیشه قسم میخورد پزشکی قبول میشم چون دبیر بودن

برا همین دانشگاه آزاد پزشکی نزدم 

الان زیست شناسی خوندم 

هنوزهم بعد بیست و دو سال یا بیشتر جزغاله میشم یادش می افتم

شماره اینقدر زرنگ و توانایی دوباره برای پزشکی بخونی به خدا قبول میشی