2777
2789
عنوان

به نظرتون ارزش داره تو 42 سالگی واسه ارشد بخونم

| مشاهده متن کامل بحث + 360 بازدید | 23 پست
فدات عزیزم

دختر خواهر شوهرم نفر اول آزمون تیزهوشان بود اما اواخر دبیرستان برید

سال اول تجربی خوند و قبول نشد 

سه سال انسانی برای تربیت معلم خوندو گفت پشت کنکور میمونم ولی باید معلم بشم و برم سر کار 

من هم بهش گفتم تا آخر عمرت بخون من ازت دفاع میکنم 

همه هم مسخره اش میکردن و میگفت فقط باید شوهرش داد 

عزیز دلم امسال قبول شد 

عزیزم من هم پدرم همیشه قسم میخورد پزشکی قبول میشم چون دبیر بودن برا همین دانشگاه آزاد پزشکی نزدم&nb ...

واقعا دیگه حوصله خوندن دوباره درسای دبیرستان رو ندارم بعد ۶ سال خوندن لیسانس و ارشد باز برگردم سر خط 

ولی پشیمونم از اینکه چرا سال دوم کنکور نخوندم تا پزشکی قبول شم الان حسرتشو میخورم فقط

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دختر خواهر شوهرم نفر اول آزمون تیزهوشان بود اما اواخر دبیرستان برید سال اول تجربی خوند و قبول نشد&n ...

خدارو شکر به خواستشون رسیدن ولی متاسفانه کسی نبود از من حمایت کنه برعکس تخریبم میکردن منم دیگه بیخیال شدم

خدارو شکر به خواستشون رسیدن ولی متاسفانه کسی نبود از من حمایت کنه برعکس تخریبم میکردن منم دیگه بیخیا ...

به نظرم این حسرت تا اخر عمرتون براتون میمونه

برای من که مونده پس الان که زوده انجام بدید 

سلام

ببینید

برای موفقیت برای یک کاری از جمله ادامه تحصیل مهم اینه که علاقه داشته باشید و جوانب کار برای اشتغال آینده بسنجید

والا ممکنه زمینه ای را علاقه داشته باشید ادامه هم بدید ولی باز بیکار بمونید.  

سلام ببینید برای موفقیت برای یک کاری از جمله ادامه تحصیل مهم اینه که علاقه داشته باشید و جوانب کار ...

ممنون عزیزم ولی دیگه فکر کار کردن تو این سن یا کار پیدا کردن یه کم برای من گذشته

دیگه هرکاری میکنم باید برای دل خودم باشه

ممنون عزیزم ولی دیگه فکر کار کردن تو این سن یا کار پیدا کردن یه کم برای من گذشته دیگه هرکاری میکنم ...

درسته . اگر واقعا خود مشغول به تحصیل شدن براتون مهم باشه و نه کار خیلی هم عالیه رشته ای را بخونید که بهش علاقه دارید