2777
2789
عنوان

چقدر بدون بابا همه چی پوچ و بیخوده😔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 314 بازدید | 23 پست

گذر زمان برای بقیس

چون خودشون فراموش میکنن فکر میکنن خانواده داغ دارم فراموش میکنن

تو زندگیت هر اتفاقی بیفته فکر میکنی اگه بابام بود این اتفاق نمی افتاد

من روزایی ک پدرم فوت کرد بدترین روزای زندگیم بود

اتفاقایی تو زندگیم افتاد ک حتی داغ پدرمو فراموش کرده بودم وای خدایا

نمیشه بعضی چیزارو گفت یا باکسی دردو دل کرد

اونوقته ک ادم داغون میشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدارحمتشون کنه. چند وقته؟ چند سالشون بوده؟

44 سال بود

فقط 29 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

هی تو اره تو با خود خودتم ک داری اینو میخونی دیگه نبینم بشینی برای چیزی که فردا اهمیت نداره غصه بخوری  هااا مگه از تو چند تا توی دنیا هست ک چشمایی ک به اون خوشگلی داری پر از ناراحتی باشه؟؟ مگه کسی ک اینقدر خوشگله اینجوری باید اخم کنه؟ حالا که تا اینجا رو خوندی خواستم بگم خیلی زیبایی خیلی😍😍 حالا بخند اینجوری نه ها😊 اینجوری بخند😁😁😁 افرین روز خوبی داشته باشی😍😍😍

مجردم. پدرم 56 سالش بود😔 خدا رحمت کنه پدر شمارو. برای شما چند سالشون بود؟

بعضی ادما میگن اووو سنش زیاد بوده دیگه ولی هرچی سن عزیزات بیشتر باشه خب باهاشون بیشتر خاطره داری و برات دردناکتره

چون مجرد بودی مطمئنا برات سخت تر هم هست عزیزم از منی ک هفته ای یک روز میدیدمشون ولی هرشب بهم زنگ میزد بابام شب قبل فوتش شام خونه ما بودن تولد شوهرم بود

خدابهت صبر بده

پدر من ۵۴سالش بود

خنده هام دیگه از ته دل نیست ته دلم همیشه خالیه غذاها وخوردنیا دیگه برام طعم قبل رو ندارن

منم با خوندن متنت بهت غبطه خوردم که تا این سن تونستی پدر خوب داشتنو تجربه کنی حس حمایتش نگرانیش من ب ...

منم همش میگم کاش بچه که بودم بابام رفته بود تا الان اینجوری داغش اذیت کننده نباشه.

هر کسی خوبی ها و بدی هایی داره. بابای منم همینطور.

من خودم احساسی ام؛ بیشتر از غصه هایی که بابام تو زندگیش خورد و زندگی پر از غم و غصه ای که داشت و تو اوج غم هم از دنیا رفت دلگیرم. و دلم براش کباب میشه که اینقدر غم و غصه داشت و ناکام و آرزو بدل رفت