2777
2789
عنوان

بنظرتون شوهرم بهم خیانت کرده؟

290 بازدید | 22 پست

خیلی حالم داغونه...من تازه ده روزه بچم بدنیا اومده قبلشم بخاطر شرایط سخت بارداریم و احتمال سقط استراحت مطلق بودم و رابطه برام ممنوع بود...و نیاز شوهرمو تا حد امکان با روشای دیگ هر از چند گاهی برطرف میکردم...دیروز گوشیشو ک چک کردم دیدم اینستا به یه زن خراب پیام داده بود ک سلام برای فلان شهر هم دارین؟شمارشم تو گوشیش با ض ذخیره بود...خیلی داغون شدم...بهش ک گفتم گف بخدا کار من نبوده کار داداشم بوده شاید...از گوشی من پیام داده و اینجور چیزا...دستشم رو قران گذاشت جون بچشم قسم خورد...خیلیییی به چشم پاکی شوهرم اعتماد داشتم الان نمیدونم چ کنم...گیجم ..گف اصن اینستامو پاک میکنم...موندم چیکار کنم

بی هیچ سوالی و جوابی بغلم کن خسته تر از آنم که بگویم به چه علت ...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نظر منو بخوای

تا سه چهار روز سنگین شو باهاش

و بذار اینستاشو پاک کنه

چشم‌هایش شبیه سکوتِ شب‌اند؛آرام، مردانه،و پُر از امنیتی که هیچ واژه‌ای حق ندارد درباره‌اش اغراق کند.او فقط یک مرد نیست…قطعه‌ای از روحم استکه بی‌صدا،جای خودش را در من پیدا کرده.🪽✨من لبخندت رو میبینم، نه به هم ریختگی دندون هات رو. ناراحتیتو‌ میبینم، نه خط اخمت رو. نفس کشیدنت کنار خودم رو میبینم، نه قوز دماغت رو. انگشت های زیبات رو میبینم، نه خشکی دستات رو. من خوبیات رو جوری میپرستم که ویژگی های پایین ترت جایی تو قلبم ندارن. جوری دوستت دارم که هیچکس تاحالا نداشته.-نایلی ///// دوسدارم‌ نگات کنم ، تا که بیحال بشم / دل بدم به خنده هات ، سپر بلات بشم / تو حصار بغلت زندگی به کاممه / همه چیت مال منه سندش به ناممه   دیووووونه

ببین عزیزم

یه توصیه دوستانه اگه نمیخوای جدا بشی مجبوریییی خودتو بزنی کری و کور 

ببخشید اینطور میگما 

تجربه خودمو میگم .به روی خودت نیار

گوشیشو نگرد 

ارامشت بیشتره 

مخصوصا الان 

ک بچه کوچیک داری شیر جوش نده بچه 

ببین عزیزم یه توصیه دوستانه اگه نمیخوای جدا بشی مجبوریییی خودتو بزنی کری و کور  ببخشید اینطور ...

بدبخت صدتا مریضی ازش میگیره خوب

#اهدای عضو_اهدای زندگی من حامی اهدای عضوم    
بدبخت صدتا مریضی ازش میگیره خوب

خوب الان نخواد جدا بشه چیکار کنه 

خدا کنه ذات طرف درست باشه 

اینستارم پاک کرد 

یه گوشی دیگه ممکنه داشته باشه و یه شماره دیگه 

خدا کنه خودش درست بشه وگرنه زوری هیچکیو نمیشه درست کرد