خیلی حالم داغونه...من تازه ده روزه بچم بدنیا اومده قبلشم بخاطر شرایط سخت بارداریم و احتمال سقط استراحت مطلق بودم و رابطه برام ممنوع بود...و نیاز شوهرمو تا حد امکان با روشای دیگ هر از چند گاهی برطرف میکردم...دیروز گوشیشو ک چک کردم دیدم اینستا به یه زن خراب پیام داده بود ک سلام برای فلان شهر هم دارین؟شمارشم تو گوشیش با ض ذخیره بود...خیلی داغون شدم...بهش ک گفتم گف بخدا کار من نبوده کار داداشم بوده شاید...از گوشی من پیام داده و اینجور چیزا...دستشم رو قران گذاشت جون بچشم قسم خورد...خیلیییی به چشم پاکی شوهرم اعتماد داشتم الان نمیدونم چ کنم...گیجم ..گف اصن اینستامو پاک میکنم...موندم چیکار کنم
بی هیچ سوالی و جوابی بغلم کن خسته تر از آنم که بگویم به چه علت ...
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
چشمهایش شبیه سکوتِ شباند؛آرام، مردانه،و پُر از امنیتی که هیچ واژهای حق ندارد دربارهاش اغراق کند.او فقط یک مرد نیست…قطعهای از روحم استکه بیصدا،جای خودش را در من پیدا کرده.🪽✨من لبخندت رو میبینم، نه به هم ریختگی دندون هات رو. ناراحتیتو میبینم، نه خط اخمت رو. نفس کشیدنت کنار خودم رو میبینم، نه قوز دماغت رو. انگشت های زیبات رو میبینم، نه خشکی دستات رو. من خوبیات رو جوری میپرستم که ویژگی های پایین ترت جایی تو قلبم ندارن. جوری دوستت دارم که هیچکس تاحالا نداشته.-نایلی ///// دوسدارم نگات کنم ، تا که بیحال بشم / دل بدم به خنده هات ، سپر بلات بشم / تو حصار بغلت زندگی به کاممه / همه چیت مال منه سندش به ناممه دیووووونه
خب بیش از اندازه اعتمادم نتیجه ش این میشه بهش بگو اینستارو پاک کنه شمارشم از گوشیش پاک کن باهاش سرسنگین باش یه مدت نزار فک کنه هر اشتباهس کنه راحت میبخشیش
در عجبم چرا ادمای این دوره زمونه اینقدر راحت و مثل اب خوردن ادما رو قضاوت میکنند نه میشناسند نه دیده اند فقط از یه تاپیک به این راحتی قضاوت می کنند خدا به دادمون بزسه