2777
2789

پیشونیم پره جوش شده

پوستم چربه و کم آب

دنبال محصولاتی با قیمت مناسب هستم و کیفیت خوب🥺ولی پیدا نمیکنم 

مثل آبرسان و تونر و میسیلار واتر و مرطوب کننده و وتامین سی و ژل شستشوی صورت

ممنون میشم کمک کنید

لطفا برای رسیدن به آرزوم یه صلوات برام بفرستید😍❤️🙏

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ویتامین سی که برای پوست جوش دار خیلی توصیه نمیشه چون ممکنه حساسیت داشته باشی 

پوستت خیلی چربع؟

عزیزان میشه برای حل مشکلم ی سوره کوثر بخونی؟😓اسمم فاطمه است.اگه خوندی بگو ک منم برات بخونم💙/ی نفر برام مزاحمت ایجاد میکنه/ میشه برام دعا کنید زندگیم به آرامش برسه 💙
چون پوستت چربه جوش داری باید شما با یک مشاور صحبت کنی کمکت کنه قشنگم مشاور رایگان سراغ نداری؟

نه گلم ندارم☹️

ویتامین سی که برای پوست جوش دار خیلی توصیه نمیشه چون ممکنه حساسیت داشته باشی  پوستت خیلی چربع؟

نه زیاد چرب نیست مختلطه

نه گلم ندارم☹️

چقدر میتونی هزینه کنی؟

عزیزان میشه برای حل مشکلم ی سوره کوثر بخونی؟😓اسمم فاطمه است.اگه خوندی بگو ک منم برات بخونم💙/ی نفر برام مزاحمت ایجاد میکنه/ میشه برام دعا کنید زندگیم به آرامش برسه 💙
چقدر میتونی هزینه کنی؟

آخه زیاد با مشاور مجازی موافق نیستم ترجیح میدم حضوری برم قشنگ جوشامو ببینه در چه وضعم😂

آخه زیاد با مشاور مجازی موافق نیستم ترجیح میدم حضوری برم قشنگ جوشامو ببینه در چه وضعم😂

هرجور راحتی 😕 

من منظورم این بود چقدر میتونی هزینه کنی وسایل بخری تو اون قیمت بهت محصولی پیشنهاد کنم 

چون تقریبا با محصولات آشنام 

شنیدم شرکت لوازم ارایشی نفیس هم مشاور رایگان داره هم میگه از چه کرمی واسه پوست تون استفاده کنید  ...

فاجعن 

فاچعه 

فاجعه 

استارتر این پولی ک داریو نریز تو شکم این شرکتای تبلیغاتیا

قشنگ محصولات پرفروش و نامی بازارو بخر 

مث لافارر . شون . درمالیفت . سی گل و کلی برندای ایرانی معتبر دیگه