سلام ببخشید ببخشید چکارکنم میل جنسیم تو بارداری کم شه .... دکترم منع نکرده میدونم باید آرومم باشه ولی میلم زیاده خیلی ینی زیااااد بود زیااادتر شده لطفا کمکم کنید
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
سفت شدن بچه رو نمیدونم اما من و که بخاطر پاره شدن کیسه اب شدیدا منع کردن وظاهرا این منع برا همه هست
کیسه آب درون رحمه و هیچ وقت نزدیکی هیچ آسیبی بهش نمیزنه چون نزدیکی فقط در محدوده واژنه (نمیتونم بیشتر توضیح بدم)حالا شما منع پزشکی شدی همه که این طور نیستن
😍آه باران باران شیشه پنجره را باران شست از دل من اما چه کسی یاد تو را خواهد شست؟؟😍
خود ار..گاسم هم ممکنه بخاطر انقباظات مشکل ایجاد کنه
عزیزم اگه دکتر منعش نکرده باشه هیچ مشکلی بوجود نمیاد...
خدایا به حق مادرم حضرت زهرا سلام الله علیها هر کسی که امضای منو میخونه حاجت قلبیشو بده و کمکش کن.توفیق خواندن نماز را بهش عنایت کن.یه صلوات برای ظهور و سلامتی امام غریبم بفرست لطفا عزیزم.دوستون دارم.حلالم کنید اگر توی تاپیکی دلتونو شکستم.
خدایا به حق مادرم حضرت زهرا سلام الله علیها هر کسی که امضای منو میخونه حاجت قلبیشو بده و کمکش کن.توفیق خواندن نماز را بهش عنایت کن.یه صلوات برای ظهور و سلامتی امام غریبم بفرست لطفا عزیزم.دوستون دارم.حلالم کنید اگر توی تاپیکی دلتونو شکستم.
نه پزشک نیستم ولی اطلاعات راجع به بارداری که تجربش کردم رو بالا بردم مگه برای اطلاعات بارداری باید پزشک بود دیدید که خودشونم گفتن پزشک منعی نکرده اون وقت شما 6 ماه منعش کردید
😍آه باران باران شیشه پنجره را باران شست از دل من اما چه کسی یاد تو را خواهد شست؟؟😍