2777
2789
عنوان

میل جنسی دربارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 1520 بازدید | 78 پست
بله عزیزم. در ضمن اگه از دخول می ترسی از راه غیر از دخول میتونه ارضات کنه. میترسم تعلیق بشم وگرنه ...

خود ار..گاسم هم ممکنه بخاطر انقباظات مشکل ایجاد کنه

لطفا اگه مایل بودین بابامو یه صلوات مهمون کنید.ممنون.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سفت شدن بچه رو نمیدونم اما من و که بخاطر پاره شدن کیسه اب شدیدا منع کردن وظاهرا این منع برا همه هست

کیسه آب درون رحمه و هیچ وقت نزدیکی هیچ آسیبی بهش نمیزنه چون نزدیکی فقط در محدوده واژنه (نمیتونم بیشتر توضیح بدم)حالا شما منع پزشکی شدی همه که این طور نیستن 

😍آه باران باران    شیشه پنجره را باران شست    از دل من اما چه کسی یاد تو را خواهد شست؟؟😍
خود ار..گاسم هم ممکنه بخاطر انقباظات مشکل ایجاد کنه

عزیزم اگه دکتر منعش نکرده باشه هیچ مشکلی بوجود نمیاد...

خدایا به حق مادرم حضرت زهرا سلام الله علیها هر کسی که امضای منو میخونه حاجت قلبیشو بده و کمکش کن.توفیق خواندن نماز را بهش عنایت کن.یه صلوات برای ظهور و سلامتی امام غریبم بفرست لطفا عزیزم.دوستون دارم.حلالم کنید اگر توی تاپیکی دلتونو شکستم.

عزیزم یه سوال شما که اینقد گرمین فیلم اینا میبینین؟؟ ببخشید یکی گفته بود فیلم تو همبن تاپیک گفتم بپ ...

فیلم رو بعضیا تاثیر داره اما اون فیلمی که منظورته مخربه

مشاور ها هم از دیدن اون فیلم ها زوج ها منع میکنند

که بعد از اون ای چه بسا رابطشون سردتر هم بشه

آقا هستم. 
منع نکرده حتی گفت هفته ای دوبار

اصلا منعی نداره اونم تو ماه های پایین فقط تو ماههای بالا مواظب پوزیشنت باش همین 

😍آه باران باران    شیشه پنجره را باران شست    از دل من اما چه کسی یاد تو را خواهد شست؟؟😍
منع نکرده حتی گفت هفته ای دوبار

خب پس مشغول باش.

خخخخخخخ...

خدایا به حق مادرم حضرت زهرا سلام الله علیها هر کسی که امضای منو میخونه حاجت قلبیشو بده و کمکش کن.توفیق خواندن نماز را بهش عنایت کن.یه صلوات برای ظهور و سلامتی امام غریبم بفرست لطفا عزیزم.دوستون دارم.حلالم کنید اگر توی تاپیکی دلتونو شکستم.

واقعا چرا اطلاعات غلط میدید ؟؟

شما پزشک هستید؟ 

آن کس که اسب داشت غبارش فرونشست. گرد سم خران شما نیز بگذرد. کاربری به من واگذار شده تاپیک های قبل از 404 برای من نیست.

شما پزشک هستید؟ 

نه پزشک نیستم ولی اطلاعات راجع به بارداری که تجربش کردم رو بالا بردم مگه برای اطلاعات بارداری باید پزشک بود دیدید که خودشونم گفتن پزشک منعی نکرده اون وقت شما 6 ماه منعش کردید