2777
2789
عنوان

میل جنسی دربارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 1520 بازدید | 78 پست
عععع انشالله سالم باشه 

بله عزیزم.

در ضمن اگه از دخول می ترسی از راه غیر از دخول میتونه ارضات کنه.

میترسم تعلیق بشم وگرنه می‌گفتم بهتون.

خدایا به حق مادرم حضرت زهرا سلام الله علیها هر کسی که امضای منو میخونه حاجت قلبیشو بده و کمکش کن.توفیق خواندن نماز را بهش عنایت کن.یه صلوات برای ظهور و سلامتی امام غریبم بفرست لطفا عزیزم.دوستون دارم.حلالم کنید اگر توی تاپیکی دلتونو شکستم.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سه ماه اول و سه ماه آخر بارداری ممنوع هستش، دلیلش هم انقباض رحم هست که ممکنه باعث خونریزی بشه و برای مادر و جنین مشکل ایجاد کنه. 

آن کس که اسب داشت غبارش فرونشست. گرد سم خران شما نیز بگذرد. کاربری به من واگذار شده تاپیک های قبل از 404 برای من نیست.

خیلی ممنونم عزیزم 

فدات گلم...

خدایا به حق مادرم حضرت زهرا سلام الله علیها هر کسی که امضای منو میخونه حاجت قلبیشو بده و کمکش کن.توفیق خواندن نماز را بهش عنایت کن.یه صلوات برای ظهور و سلامتی امام غریبم بفرست لطفا عزیزم.دوستون دارم.حلالم کنید اگر توی تاپیکی دلتونو شکستم.

سه ماه اول اصلا نباید رابطه باشه تا بچه خودشو بگیره سفت شه

اطلاعات غلط ندید لطفا فقط در موارد خاص پزشک منع میکنه وگرنه حتی استراحت مطلق هم باشی نزدیکی منع نیست فقط 2 هفته آخر 

استارتر نترس چیزیت نمیشه بچه محکم تر از این حرفاست

😍آه باران باران    شیشه پنجره را باران شست    از دل من اما چه کسی یاد تو را خواهد شست؟؟😍
ایشالاگلم موفق باشی🌹

عزیزم یه سوال شما که اینقد گرمین فیلم اینا میبینین؟؟

ببخشید یکی گفته بود فیلم تو همبن تاپیک گفتم بپرسم.

و ابنکه آیا دبدن فیلم تاثیر داره؟

من از فیلم متنفرم مگه اینکه فیلم با صحنه های عاشقانه باشه.

از اون فیلمای.... حالم بهم میخوره. ولی صحنه دار نه.

هیچکدومو نمیبینم بخاطر گناهش. ولی اگه لازم باشه...😐

خانوم هستم

من دقیقا اول عروسی ناخواسته باردار شدم و تا اخر بارداری هم رابطه داشتیم و مشکلی پیش نیومد خدارو شکر

اوایل ازدواج رو که دیگه خودتون درجریانید مردا چحورین😬

«رَبِّ لا تَذَرْنِی فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثِینَ» خدایا من از تو معجزه ای میخواهم،معجزه ای بزرگ،معجزه ای در حدخدا بودنت،تو خود بهتر میدانی،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند🙏☺️
اطلاعات غلط ندید لطفا فقط در موارد خاص پزشک منع میکنه وگرنه حتی استراحت مطلق هم باشی نزدیکی منع نیست ...

سفت شدن بچه رو نمیدونم

اما من و که بخاطر پاره شدن کیسه اب شدیدا منع کردن وظاهرا این منع برا همه هست

آقا هستم. 
سه ماه اول و سه ماه آخر بارداری ممنوع هستش، دلیلش هم انقباض رحم هست که ممکنه باعث خونریزی بشه و برای ...

واقعا چرا اطلاعات غلط میدید ؟؟

😍آه باران باران    شیشه پنجره را باران شست    از دل من اما چه کسی یاد تو را خواهد شست؟؟😍