2777
2789
عنوان

میل جنسی دربارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 1520 بازدید | 78 پست
سقط نمیشه

می‌دونم عزیزم ولی همسرم خیلی‌ مراعات میکرد لنتی

بچه ها من یه آرزوی خیلی‌ بزرگ دارم میشه برام صلوات بفرستید و دعام کنید خواهش میکنم 🙏 خیلی دلم می‌خواد به آرزوم برسم خیلی‌ تلاش کردم خدایا خودت کمکم کن بعد تو یاوری ندارم همه پارتی من تویی دستمو بگیر منو به خواستم برسون 🙏🙏🙏🙏🙏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دکتربروگلم اینجوری ک نمیشه  خدایی نکرده میره خیانت میکنه مردانامردن

نه باهاش کنار میام ولی خب من نبوده بخاطر نیاز برم سراغش فقط از رو عادت گاهی میرم.

مشکلی در اون زمینه نداریم ولی خب با اشتیاق من نلوده ولی به رو خودم نمیارم

خانوم هستم
مبخوام چند ماه دیگه اقدام کنم برا بارداری بعد اون ایشاللا مبرم سراغ درمان. دکتر زنان گفت بخاطر قصد ...

ایشالاگلم موفق باشی🌹

💔همسرم💔جای توزیرخروارهاخاک نیست بلکه کنارمن هست کنارمنی ک عاشقانه تورودوست داشتم ودوست دارم و دوست خواهم داشت😔        💔همه کسم💔توازپیشم پرکشیدی ورفتی واکنون من ماندم و آینده ای پرازدرد😔
میگن میل زیاد دختره ولی من قبلش هم افتضاح بودم

ااتفاقا پسر باعث زیاد شدن شهوت و میل جنسی میشه عزیزم چون طبع پسر فوق العاده گرمه...

خدایا به حق مادرم حضرت زهرا سلام الله علیها هر کسی که امضای منو میخونه حاجت قلبیشو بده و کمکش کن.توفیق خواندن نماز را بهش عنایت کن.یه صلوات برای ظهور و سلامتی امام غریبم بفرست لطفا عزیزم.دوستون دارم.حلالم کنید اگر توی تاپیکی دلتونو شکستم.

میگن میل زیاد دختره ولی من قبلش هم افتضاح بودم

میل زیاد پسره 

منم موقع پسرم گرم بودم 

موقع دخترم سرده سرد 

نعره هیچ شیری خانه ی چوبی را خراب نمیکند،من از رفتار بی سر و صدای موریانه ها میترسم.