2777
2789
عنوان

میل جنسی دربارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 1520 بازدید | 78 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا خب همین اذیتم میکنه میترسم سقط شه اخر

منم مثل شما بودم خییییلی اذیت شدم متاسفانه همسرم خیلی‌ میترسید بچه طوریش بشه باهام راه نمیومد ببخشید البته میگف کار میدم دستت آبروم میره خودش کادر درمانه خیلی‌ برام سخت گذشت 🥺😭

بچه ها من یه آرزوی خیلی‌ بزرگ دارم میشه برام صلوات بفرستید و دعام کنید خواهش میکنم 🙏 خیلی دلم می‌خواد به آرزوم برسم خیلی‌ تلاش کردم خدایا خودت کمکم کن بعد تو یاوری ندارم همه پارتی من تویی دستمو بگیر منو به خواستم برسون 🙏🙏🙏🙏🙏
بچتون دخترشدیاپسر

پسره گلم

💔همسرم💔جای توزیرخروارهاخاک نیست بلکه کنارمن هست کنارمنی ک عاشقانه تورودوست داشتم ودوست دارم و دوست خواهم داشت😔        💔همه کسم💔توازپیشم پرکشیدی ورفتی واکنون من ماندم و آینده ای پرازدرد😔
نه اون گرمه من سردم. قطره گل سرخ هم خوردم و گرمیجاتم خوردم افاقه نکرده

دکتربروگلم اینجوری ک نمیشه 

خدایی نکرده میره خیانت میکنه مردانامردن

💔همسرم💔جای توزیرخروارهاخاک نیست بلکه کنارمن هست کنارمنی ک عاشقانه تورودوست داشتم ودوست دارم و دوست خواهم داشت😔        💔همه کسم💔توازپیشم پرکشیدی ورفتی واکنون من ماندم و آینده ای پرازدرد😔
منم مثل توشدیدم توبارداری باشوهرسابقم تااخرش هرشب رابطه داشتیم شکرخداچیزیم نشدالان ک. 35سالمه ب جای ...

خوشبحالتون کاش اون حس نیاز رو یه هفته فقط تجربه میکردم.

نه که نباشه ولی در ماه شاید یه بار این حس بیاد و زودم میره

خانوم هستم
زنده باشه

سلامت باشی🌹

خوشبحالتون کاش اون حس نیاز رو یه هفته فقط تجربه میکردم. نه که نباشه ولی در ماه شاید یه بار این حس ب ...

ای جان 😢