2777
2789
عنوان

با صاب خونه دعوام شده.

| مشاهده متن کامل بحث + 668 بازدید | 57 پست
راستش دیگه تبدیل شده به لج  و لجبازی. انگار اصلا بحث پول مطرح نیست. واقعا حرصم گرفته. ی حرفایی ...

کاش همون موقع به خودش زنگ زده بودین خودش لوله باز کن می اورد 

تحربه شد دیگه هر مشکل پیش اومد خودش زحمت بکشه ادمشو بیاره

عزیزم یه صلوات برا تعجیل فرج بفرست انشالله دعای امام زمان عج الله شامل حال همگی مون بشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا ما قبلا توی یه خونه ای مستاجر بود همشش پول برق صفر می اومد

آخرسال رفتم اداره برق گفت موقع تسویه حساب مستاجر قبلی اشتباهی رخ داده دوبرابر گرفتن ازش

بعد که معلوم شده از پول این سال کم کردیم

هرجور بود رفتم پیداشون کردم و پول برق رو حساب کردم

فقط 20 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
همیشه توی آسمون، از یه ارتفاعی به بعد،ابری وجود ندارد، پس اگه آسمون دلت ابری شد،با ابرا نجنگ! فقط کمی اوج بگیر.
دیگه حالا خرج کردید فدای سرتون اگه بخـوایدتحویلم بدید یارو پولتون نمیده برا کدوم شهرید ما تهرانیم چن ...

وا چه خبره

فقط 20 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
همیشه توی آسمون، از یه ارتفاعی به بعد،ابری وجود ندارد، پس اگه آسمون دلت ابری شد،با ابرا نجنگ! فقط کمی اوج بگیر.
کاش همون موقع به خودش زنگ زده بودین خودش لوله باز کن می اورد  تحربه شد دیگه هر مشکل پیش اومد خ ...

اره واقعا اشتباه کردیم.

دیدم ی درپوش سفت و سخت مستاجر قبلیه گذاشته ها. کلی هم با نایلون پوشونده بوده. کسی نفهمه چاه گرفته

خب اون پول چاه روبایدازپولی ک ازمستاجرقبلی نگه داشتن بگیرن،بشینین چون هزینه کردین

بهم میگفت اگه من بخوام به مستاجر قبلی میبخشم. اگه نخوام نه. منم گفتم این مسایل به خودتون مربوطه.طرف حساب ما شمایید نه اون اقا