2777
2789
عنوان

با صاب خونه دعوام شده.

| مشاهده متن کامل بحث + 668 بازدید | 57 پست
چرت میگن بابا یبار میتراشن من۴ سال پیش اومد یبار تراشید اینقد کف کند کامل باز شد  راه خرج تراش ...

آره بیشترشون همین جوری اند گرگ اند شوهرم زیر و روشون می کنه تا یه خوبش رو پیدا کنه مناسب بگیره و از همون قبلش حسابی شرط میکنه باهاشون 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره خونه مال خودمون  چه شرایط سختی دارین ایشالا خدا کمکتون کنه🥺

خدا به همه کمک کنه. ما اگه بلند بشیم صاب خونه ما ریالی هم ضرر نمیکنه چون قولنامه دستی نوشته. حتی به اندازه ی کمیسیون ساده. 

خیلیه میتونستین یه جا کوچیک تر بگیرین پولش رو پس انداز کنید البته من از اجاره و این چیزا خبر ندارم ...

الان قیمتا همینه دوستم. 75/یا85 متری نوساز با این مبلغ رهن و اجاره میشه.

این خونه ما چند سال ساخته. 

مگه قبلا طبقه پایین مستاجر همینا نبودین؟ از کجا معلوم جای دیگه میرید صاحبخونه آدم خوبی باشه؟ بچه ک ...

مستاجره یکی دیگه بودیم. الان اومدیم طبقه بالا. با ی صاب خونه جدید طرفیم.

ی دختر پنج ساله دارم