2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله کیسه آب پاره شده

من به دستان خداخیره شدم معجزه خواهد کرد🌹اللهم صلی علی محمدوآل محمدوعجل الفرجهم 🌹 خدایادستاموبگیربه حضورت ودستای گرمت بیشتراز همیشه نیازدارم کمکم کن(تیکرآرزوم تموم شد ولی به آرزوم نرسیدم خداشکرت😔💔)

اره ابریزش از پارگی کیسه آبه

لطفا برا شادی روح خواهرم و پدرم با دلهای پاکتون صلوات بفرستید خدا هیچگاه داغ عزیزی رو بهتون نشون نده    عمر گرون گذشت نفهمیدم بعضیهایی که روم میخندن صرفا دوستدارانم نیستن دشمنن با سلاح خنده
چرا ما نمیخوابیم😂😂😂همه جا هستیم

😂😂😂عع اره من ک مرض دارم نمیتونم گوشیمو بزارم کنار

⛔️درخواست دوستی ندین مخصوصا اقایون درتاپیکام شرکت نکنید به نی نی یار اطلاع میدم.  خدایا تو بساز تو بسازی قشنگ تره ❤️یا اباعبداالله حسین ❤️
😂😂😂عع اره من ک مرض دارم نمیتونم گوشیمو بزارم کنار

دور از جونت.

من مریضم. بخاطر بیماری خواب و خوراک و زندگی ندارم.

ولی الان دیدمت خنده م گرفت که اوضاعم خنده دار هم هست...

دعا کنیم برای هم

شما ترک کنی

منم خوب بشم و ترک کنم.

برای شادی روح مادرم و همه رفتگان میشه لطفا 🙏صلوات بفرستید 🤲❤💐
دور از جونت. من مریضم. بخاطر بیماری خواب و خوراک و زندگی ندارم. ولی الان دیدمت خنده م گرفت که اوضا ...

😂😂😂🤣ایشالا عزیزم من شوهرم بفهمع میکشتم حالا ی امشب موندم خونه بابام از دوریش همش تو گوشیم 

⛔️درخواست دوستی ندین مخصوصا اقایون درتاپیکام شرکت نکنید به نی نی یار اطلاع میدم.  خدایا تو بساز تو بسازی قشنگ تره ❤️یا اباعبداالله حسین ❤️
چرا ما نمیخوابیم😂😂😂همه جا هستیم

عزیزم برا امضات صلوات فرستادم😘

منم نمیدونم رفتم دسشویی پر از خون بودم نفهمیدم خونریزی از عقبه یا جلو😭 البته یوبوست دارم نمیدونم چی ...

دستمال بزار ببین خدای نکرده از جلو نباشه خونریزیت

السلام علی الحسین و علی علی ابن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین❤️                                     اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری🌹🙏