2777
2789
عنوان

زنان بی پناه کارتن خواب😔😔

753 بازدید | 28 پست

ای خدا تواینستادیدم زنایی که معتادن کارتن خوابن چقدر در معرض تجاوز و خطرن

چقد دلم برای کارتن خوابا میسوزه😭😭😭

لعنت به این دنیا

کاربری ششم☺️هیچ اگرسایه پذیرد؛منم آن سایه ی هیچ🦋

همه الان ترم برانگیز شدن،همه من تو همه .... جامعه بدجوری روی زوال و نابودی...

ه داستانی هس که میگه؛تو جنگ‌ جهانی دوم یه پیانیست روس به دست نازی‌ها اسیر میشه و نازی‌ها بهش دستور میدن پیانو بزنه و شرط میبندن که اگه از پیانو زدن دست بکشه میکشنش.دو روز تموم‌ پیانو میزنه،آخر سر از خستگی بیهوش میشه.آخر داستانو یادته؟کشتنش!من با تک تک سلولای بدنم حال اون پیانیستو میفهمم،حس آدمی که تو راهی قدم گذاشتی که تهش هیچی نیست                                             

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کی میشه همه چی درست بشه

قراره خوشگل تر هم بشه...

ه داستانی هس که میگه؛تو جنگ‌ جهانی دوم یه پیانیست روس به دست نازی‌ها اسیر میشه و نازی‌ها بهش دستور میدن پیانو بزنه و شرط میبندن که اگه از پیانو زدن دست بکشه میکشنش.دو روز تموم‌ پیانو میزنه،آخر سر از خستگی بیهوش میشه.آخر داستانو یادته؟کشتنش!من با تک تک سلولای بدنم حال اون پیانیستو میفهمم،حس آدمی که تو راهی قدم گذاشتی که تهش هیچی نیست                                             
😭😭😭بخدا دلم خونه ازین دنیا

ی. مقاله تو نت هست سرچ کن بخون بعد ب عمق فاجعه پی میبری راجب زنان معتاد در تهران

وقتی جوابتو نمیدم یعنی نظرتون برام مهم نیست . خودتونو خسته نکنید . 
جز تاسف کاری ازمون بر نمیاد 😔

خیلی زندگیه بدی داره ای خدا

مث حییون دورازجونتون زندگی میکنن طفلی کارتن خوابا

لعنت ب اعتیاد 

لعنت به همه چی

ی. مقاله تو نت هست سرچ کن بخون بعد ب عمق فاجعه پی میبری راجب زنان معتاد در تهران

میدونم عزیزم من نور سپید رو دنبال میکنم واس زنای کارتن خواب

ازهمه جی خبردارم ک دلم خونه😭