خانومای گل من ۲۲هفتمه تاحالا حرکت جنین هامو حس نکردم اصلا چطوریه؟دفعه اول چطور فهمیدید؟؟این نبض که تو شکم منظم میزنه مال چیه؟؟شمام موقع خواب پهلوهاتون یکم درد داره و شبا راحت نیستید؟؟
بعد ۲سال ۲قلو باردارم برای سلامتیشون یه صلوات هدیه کنید فداتون بشم
حالا کجا هاشه عزیزم بذار شکمت بزرگ شه اونموقع میفهمی شبا راحت نیستم یعنی چی من الان31 هفتمه اصلا نمیتونم دراز بکشم راحت یا بشینم بلند شم. من از هفته14متوحه حرکت اش شدم قوربونش برم قلبمه میشد یه طرف همش
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
من۲۵هفته یه کوچولو حسش کردم ..بعدش هی بیشتز میشد تا ۲۸هفته دیگه وااااضح حسش میکردم ..قبل از ۲۵ شاید در حد یه نبض حس میکردم
برای حل مشکل شوهرم یه صلوات مهمونمون کنید 💚خدایا سپاسگزارم بابت لطف بیکرانی ک در حق ما میکنی❤خدایا هر روز درهای سلامتی،عشق،امید،نور،برکت،ثروت و فراوانی را به روی ما بگشا❤❤الهی امین❤❤