2777
2789
بخاطر همه اینایی ک تایپ کردم

عزیزم قربون خدا برم میدونم دردت زیاد چقد اشک ریختی ناراحت شدی بحق این شب عزیز بخق علی اصغر شفای پسرت ازش میخام ان شاءالله هیچ بیماری سراغش نیاد بحق دردانه امام حسین تازه داستانت خوندم گلم

ولی عافرین ب تو ب صبر و شکیبایی داشتی و داری  من4سال چون بچه ندارم خونواده شوهرم قربون صدقه بچه مردم برن یا نوه های دیگشون از داخل اتیش میگیرم میگم خداا چراااا سخته یکی بیاد بهت حرفی بزنه

عزیزم قربون خدا برم میدونم دردت زیاد چقد اشک ریختی ناراحت شدی بحق این شب عزیز بخق علی اصغر شفای پسرت ...

الهی آمیین.ممنونم بابت دعاهاتون در حق پسرم.ب پرهام میگم با دستای کوچولوش برات دعا کنه دامنت سبز بشه بحق دل داغدیده حضرت زینب.علتش چیه؟دکترا چی میگن.عزیز دلم 😔ناراحت نباش کارای خدا بی حکمت نیستن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الهی آمیین.ممنونم بابت دعاهاتون در حق پسرم.ب پرهام میگم با دستای کوچولوش برات دعا کنه دامنت سبز بشه ...

عزیزم مرسی گلم دست دردنکنه خدا برات پسرت نگه داره تنبلی دارم با قرص خوب فولی دارم

شوهرمم خوب بود ازمایشش

ولی بعد کرونا گرفتنش ازمایشش افتضاح باید بریم دکتر