2777
2789

کتاب، کتاب، کتاب

از معمولی ھا فرار کنید😁😈.                                                                                                                                    من یہ آدمی ھستم کہ اگر بہ خدام توھین کنی بیشتر دعات میکنم تا معجزہ رو ببینی آرہ عزیزم😉.                                                                                                         توی ھفت زندگی مال منی... 😘

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خرافاتی داریم تا خرافاتی اخه مگه چته 🤔 تنها نمون کتاب بخون اهنگ گوش بده 

لوبیاپلوباسالادشیراز سابقم 😋😍 وزن شروع ۹۸/۷۰۰ وزن فعلی  ۸۱ وزن هدف ۷۵ ولی چه کنم ارادم کمه 🥴🥴😂🤣😁 لعنت به رژیم من دلم شیرینی میخواد 🤣😁😂😁
خرافاتی داریم تا خرافاتی اخه مگه چته 🤔 تنها نمون کتاب بخون اهنگ گوش بده 

منظورم خیلی دیگ تودین و مذهبم فرو میرم

حالم بدمیشه دلم میخوادرهاباشم

کاربری ششم☺️هیچ اگرسایه پذیرد؛منم آن سایه ی هیچ🦋
خوندم زیاد ولی ته ذهنم میترسم همش نکنه دین چیزایی ک تومغزمه درست باشه همش ترس دارم درونم صلح نیست

اصلا درست نیست ذھنت رو رھا کن 

از معمولی ھا فرار کنید😁😈.                                                                                                                                    من یہ آدمی ھستم کہ اگر بہ خدام توھین کنی بیشتر دعات میکنم تا معجزہ رو ببینی آرہ عزیزم😉.                                                                                                         توی ھفت زندگی مال منی... 😘
اصلا درست نیست ذھنت رو رھا کن 

وگرنه خیلی مطلعات روانشناسی داشتم اطلاعاتم بالاس

مشکلم اینا چیزایی ک ازدین توذهنم هست رو نمیتونم بذارم کنار

دلم میخواد مث هم سن و سالام زندگی رو زندگی کنم ولذت ببرم

کاربری ششم☺️هیچ اگرسایه پذیرد؛منم آن سایه ی هیچ🦋
وگرنه خیلی مطلعات روانشناسی داشتم اطلاعاتم بالاس مشکلم اینا چیزایی ک ازدین توذهنم هست رو نمیتونم بذ ...

دین تا یہ حدی نہ بیشتر نہ کمتر

درسته میفهمم چی میگی

ببین مدیتیشین کار کن