2777
2789
عنوان

چادری ها هم .....

302 بازدید | 30 پست

چادری ها می‌توانند پاستیل و شکلات بخرند

می‌توانند رفقایی مانتویی داشته باشند 

می توانند پیشرفت کنن 

ما عقب مونده نیستیم 

ما به خودمون اهمیت میدیم و واسه خودمون ارزش قائلیم. 

ما هرکسی با هر پوششی رو قبول داریم 

اگر واقعا چادری باشیم و نه چادری نما

من با چادرم میتوانم مهندس باشم 

یه جعبه ابزار زرد و مشکی دستم بگیرم و تو خیابون راه برم . 

من می تونم رمان پاستیل های بنفش بخونم

من که چادریم نه اجباری پشتش هست و نه نارضایتی. 

چرا فکر می‌کنی من افسرده ام ؟ 

پ . ن : گاهی وقتی میرم لباس فروشی و قيمت تیشرت گل گلی صورتی رو میپرسم .

یا وقتی با جعبه ابزاری تو خیابون راه میرم 

یا وقتی یه رمان فانتزی میخرم 

نگاه های هم جنس های خودم منو مجاب میکنه که حرف بزنم . و تویی که با من مخالفی مدیونی اگر تاپیک رو بترکونی . مدیون 🙂

خب خب . آیداهستم . یک عدد کارآموز رباتیک 🔩  تعجبی نداره ک کــــــــرم داشتــه باشه🤪😂🖐**یه جوری میگین کوالا فقط میخوره و میخوابه انگار مثلا گوسفند 5 صبح بیدار میشه یه چایی تلخ میخوره تا شب میره سر دکل نفت ....انگار یکی آخرین تیکه ی پیتزامو خورده/انگار تو جاده بنزین تموم کردم/شهاب سنگی که همه دیدن و من ندیدم/:بستنیم افتاده رو زمین/گوشیم افتاده صفحش شکسته/انگار رفتم فرودگاه پاسپورتمو جا گذاشتم/انگار همه تولدمو یادشون رفته/انگار پامو با جوراب گذاشتم یه جای خیس/یه گوشِ هندزفریم کار نمیکنع(:یِ همچین حالی..●کورِه ی خودسوزیِ خود را،جِگَر پنداشتیم💡خاک انداز کیست ؟ خاک انداز یه سری کاربر هستن تا یکی تاپیک میزنه ، سریع مثل خاک انداز خودشونو میندازن وسط و کامنت میذارن : (خب چکار کنم)،(به تو چه)یا(به ما چه) این که گُل ⚽️ به خودیه 😂 خب اگه میگی (به ما چه)میشه بگین شما وسط این تاپیکی که به شما مربوط نیست ، چه گوهری می اَفشانین ؟ آهای شمایی که می نویسین : (خب چکار کنم) شما بفرما مابقیِ اورانیوم هایی که تو تاپیک های قبلی جامونده رو غنی بفرمایین کاش فضای مجازی ، یه فیلتری داشت کسایی که فرهنگِ حضور در سایت های عمومی رو ندارن ، نتونن ورود کنن و انرژی منفی هاشون رو به اشتراک بذارن لطفا کاربرای خاک انداز به تاپیک من نیان  مرســـی اما شهریار به جای "کارما" گفته:  فلک همیشه به کام یکی نمی گردد...که آسیای طبیعت به نوبت است     خدایی موندم خدا وقتی عقل پخش میکرده یه سریا تو صف چی بودن😐دیگه فعلا صحبتی ندارم عاشقتونم😐💕🖐 دخترای خنگ جذاب نیستن   شما از دخترای باهوش میترسین

درود به شرفت

الزاما هر نظری محترم نیست، نظر و تفکر داعشی ها و نازی ها محترم نیست، اساسا احترام برای نظر نیست، نظرات یا معتبر هستند یا معتبر نیستند، یا اگر بخواییم مبتلا به نگاه سیاه و سفید نشیم و تقسیم بندی خودی و غیرخودی توی ذهن مون شکل نگیره که نظر خودی معتبر و غیرخودی نامعبتره؛ میگیم هر نظری به درجاتی معتبره. احترام مال صاحب نظره، پس آدما محترمن ولی نظرات الزاما محترم نیستن، نظرات یا معتبرن یا معتبر نیستن، یا درجاتی از اعتبار رو دارن🙌. البته گاها ممکنه خودم مبتلا به همون دیدگاه سیاه و سفید یا خودی و غیرخودی بشم 😕🤦🏻‍♀️. ممنون میشم برای حاجتم صلوات بفرستین 🙏🏻🩷

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

افرینننن😍😍😍😍

فقط اخرش😂😂😂

گُفت چادُرَت را بِپوش تا ایمانِ مَردی نَلَرزَد...ایمانی کِه بِه گیسویی لَرزَد بِه چِه اَرزَد!! و تن ات شد وطنمN❤ یا حسین🖤خدایا ایول خیلی مردی*هذا من فضل ربی*:یعنی : چقد حس میکنم حواست بهم هست چقد حس میکنم بزرگی چقد بهت اعتماد دارم چقد رو کارات شک ندارم چقد حس میکنم دوستم داری چقد خوبی دمت گرم نگران فردا نیستم نگران اینده نیستم چون وقتی بهت اعتماد کردم واقعا حس میکنم تو دستای تو ام ببخش اگه بنده هات بهت اعتماد ندارن و نمیفهمن چقد تو بزرگی خودم ی تنه عاشقتم و تا ته تهش قول میدم ذره ای ازت ناامید نشم انقد که تو وجودم حک شدی ناامیدی واسم معنا نداره میدونی چیه؟ انگار تو دنیا پارتی دارم ی پارتی که باهاش میتونم به همه خواسته هام برسم احساس میکنم هرچی که میخوامو فقط کافیه بخوام هرچی که میخوام بهش برسمو کافیه از ته دل ازت بخوام بنظرم کسی که با تو باشه میتونه به بهترینا تو جهان برسه...میدونی خیلی خوبی خیلی من بهترین پارتی رو دارم تو این دنیا...خدایا مواظب عشقم باش  @دخی_بهمنی هرروز منتظرتم تا برگردی مطمعنم منو فراموش نمیکنی و دوباره برمیگردی.نگار برگرد عشقم بدون تو داغونم👉این امضارو همیشه یادگاری میزارم بمونه تا یادم باشه روز برگشت نگارم یعنی ۱۳ فرودین ۱۴۰۰ بهترین روز زندگیم بود..خدایا شکرت♡
😍😍💚💚

امشب یه تاپیکی دیدم قفل بود متاسفانه طرز فکر مشکل داره از بیخ

خب خب . آیداهستم . یک عدد کارآموز رباتیک 🔩  تعجبی نداره ک کــــــــرم داشتــه باشه🤪😂🖐**یه جوری میگین کوالا فقط میخوره و میخوابه انگار مثلا گوسفند 5 صبح بیدار میشه یه چایی تلخ میخوره تا شب میره سر دکل نفت ....انگار یکی آخرین تیکه ی پیتزامو خورده/انگار تو جاده بنزین تموم کردم/شهاب سنگی که همه دیدن و من ندیدم/:بستنیم افتاده رو زمین/گوشیم افتاده صفحش شکسته/انگار رفتم فرودگاه پاسپورتمو جا گذاشتم/انگار همه تولدمو یادشون رفته/انگار پامو با جوراب گذاشتم یه جای خیس/یه گوشِ هندزفریم کار نمیکنع(:یِ همچین حالی..●کورِه ی خودسوزیِ خود را،جِگَر پنداشتیم💡خاک انداز کیست ؟ خاک انداز یه سری کاربر هستن تا یکی تاپیک میزنه ، سریع مثل خاک انداز خودشونو میندازن وسط و کامنت میذارن : (خب چکار کنم)،(به تو چه)یا(به ما چه) این که گُل ⚽️ به خودیه 😂 خب اگه میگی (به ما چه)میشه بگین شما وسط این تاپیکی که به شما مربوط نیست ، چه گوهری می اَفشانین ؟ آهای شمایی که می نویسین : (خب چکار کنم) شما بفرما مابقیِ اورانیوم هایی که تو تاپیک های قبلی جامونده رو غنی بفرمایین کاش فضای مجازی ، یه فیلتری داشت کسایی که فرهنگِ حضور در سایت های عمومی رو ندارن ، نتونن ورود کنن و انرژی منفی هاشون رو به اشتراک بذارن لطفا کاربرای خاک انداز به تاپیک من نیان  مرســـی اما شهریار به جای "کارما" گفته:  فلک همیشه به کام یکی نمی گردد...که آسیای طبیعت به نوبت است     خدایی موندم خدا وقتی عقل پخش میکرده یه سریا تو صف چی بودن😐دیگه فعلا صحبتی ندارم عاشقتونم😐💕🖐 دخترای خنگ جذاب نیستن   شما از دخترای باهوش میترسین

وا 

خوب یه مانتوییم بره مسجد همه براشون جالبه نگاه میکنن 

ایرانی ها چون طبعشون گرمه نگاه جستو جو گر دارن هیچ منظوری از نگاهاشون ندارن 

حساس نشو گلم

بعد از سزارین هم میشه طبیعی زایمان کرد من این تجربه شیرین رو داشتم خاطرمو تو تاپیکم نوشتمhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/1262136/بالاخره-من-بعداز-سزارینم-زایمان-کردم

وا😐عزیزم ب خدا زندگی هرکی ب خودش مربوطی تو مجبور نیستی علائق و نوع پوششتو به کسی توضیح بدی 

اگه نگاه های بد اذیتت میکنه اصلا محلشون نزار 

یا اگه حرفی زدن قشنگ جوابشونو قاطع بده

درسته ولی مگه ما چیزی خلاف این گفتیم    دعوا دوست دارینا

آره من گاهی دیدم که میگن 

یا نگاه های توی خیابون رو هم دیدم 

الزاما هر نظری محترم نیست، نظر و تفکر داعشی ها و نازی ها محترم نیست، اساسا احترام برای نظر نیست، نظرات یا معتبر هستند یا معتبر نیستند، یا اگر بخواییم مبتلا به نگاه سیاه و سفید نشیم و تقسیم بندی خودی و غیرخودی توی ذهن مون شکل نگیره که نظر خودی معتبر و غیرخودی نامعبتره؛ میگیم هر نظری به درجاتی معتبره. احترام مال صاحب نظره، پس آدما محترمن ولی نظرات الزاما محترم نیستن، نظرات یا معتبرن یا معتبر نیستن، یا درجاتی از اعتبار رو دارن🙌. البته گاها ممکنه خودم مبتلا به همون دیدگاه سیاه و سفید یا خودی و غیرخودی بشم 😕🤦🏻‍♀️. ممنون میشم برای حاجتم صلوات بفرستین 🙏🏻🩷
درسته ولی مگه ما چیزی خلاف این گفتیم    دعوا دوست دارینا

مرسی که حرف دلمو زدی 

چون من تو جامعه برعکسشو بیشتر میشنوم که اونایی که اعتقاد ندارن هیچی نمیشن😐

ما حرفای تلخ و نیش و کنایه هامونو مینویسیم و چند دقیقه بعد فراموش میکنیم /اما این رو به خاطر بسپاریم که چه غرور هایی هستند که زیر این جملات خرد میشوند. چه قلب هایی که میشکنند💔🖤. به خاطر انسان بودن همدیگر را درک کنیم.  به قدرت منفی کلماتی که از اون ها استفاده میکنیم فکر کنیم و درنهایت انسان باشیم 🙏🏻😊/دوستان گل من هیچی بخدا تو دلم نیست.  بعضی وقتا اعصابم خورد بودنی اشتباه مرتکب میشم مثل اکثر مردم.  اگه جایی شما رو ناراحت کردم بهم بگید تا با تمام وجود ازتون پوزش بخوام 🙏🏻