2777
2789
عنوان

خانما میشه بیاین(درد زیر لگن)

44 بازدید | 12 پست

سلام وقتتون بخیر

سوال داشتم زیر کنار با.سنم پایین تر از لگن خیلی درد دارم دردش زیر با.سنمم میره سونو دادم رحم و همه جیز سالم بود

باردارم نیستم تا چندماه پیش فقط قبل پریودم درد میگرفت.اما این ماه پریودم تموم شده درد همچنان هست زانومم درد میگیره

تجربه ای دارین؟

کاربری ششم☺️هیچ اگرسایه پذیرد؛منم آن سایه ی هیچ🦋

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچی نیس گلم طبیعی هست من با وجود کیست آندومتریوز هیچ درد لگنی نداشتم فقط رحم درد داشتم

اخه دردش خوب نمیشه ابجی هرروز هس 

سه ماه پیش فقط قبل پریود بوددردش 

از ماه پیش شد زانوم حالا این ماهم ک پریود شدم کنار باسنم درد گرفت هنوز خوب نشده

میگم‌نکنه از مفصل چیزیه

اخه دردش خوب نمیشه ابجی هرروز هس  سه ماه پیش فقط قبل پریود بوددردش  از ماه پیش شد زانوم ...

احتمالش هست ولی مربوط ب لگن و کیست و عفونت نیس 

چشم زمردی ام *** تورکم . تورک اولماخ چتیندی اما تورک اولماخدان گچسن نامردچیلیخدی
احتمالش هست ولی مربوط ب لگن و کیست و عفونت نیس 

اره دکتر زنانم ک برام سونو نوشت بادستم بهش نشون دادم گفت اینجاک میشه زیر باسنت تقریبا ربطی ب لگن نداره

حالا باید ارتپد برم

تروخدا دعاکن مشکل حاد نباشه

اره دکتر زنانم ک برام سونو نوشت بادستم بهش نشون دادم گفت اینجاک میشه زیر باسنت تقریبا ربطی ب لگن ندا ...

اصلا استرس نده بخدا هیچیت نیس

چشم زمردی ام *** تورکم . تورک اولماخ چتیندی اما تورک اولماخدان گچسن نامردچیلیخدی