سلام عزیزم اگه میشه جواب منم بدید.مادر من 8ماه پیش جراحی افتادگی مثانه و نمونه برداری میوم رحم انجام دادن.پریودهاش خیلی پر درد و غیر قابل تحمل هست ک ب خاطر همون میوم هاست و جراحیم ب خاطر همون انجام داد ک دکترش گفت مشکلی نیست.ولی بعد از گذشت 8ماه هنوزم پریوداش خیلی دردناکه.حالا میگفت امپول مدروکسی پروژسترون بزنم ک تا چند ماه پریود نشم چون دردش واقعا قابل تحمل نیست.حالا میخواستم بدونم اشکالی نداره بزنه؟البته مادرم 15سال پیش جراحی کرده و دیگه بچه دار نمیشه.چند روز دیگه موعدشه میشه قبل از اینکه پریود بشه بزنه؟
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
سلام عزیز من 32هفته باردارم وبخاطر کیسه اب پاره بیمارستان بستری ام ودکتر گفته تا34هفته صبر کنم بعد دنیا بیاد بهتره فقط اب دور بچه خیلی کمه وزنشم1500بود چیکار کنم تا34هفته وزنش حداقل 2کیلو بشه بنظرتون بعد اینکه دنیا بیاد چند روز دستگاه میره
سلام میشه جواب منو بدین من ماه پیش سقط داشتم هشت هفته بود کورتاژ کردم بعدش فقط دوروز خونریزی داشتم ۱۲ مرداد رابطه داشتم تا الان هم جلوگیری نکردم حالا چند روزی هست ترشح پنیری شکل بدون رنگ بو دارم کمرمم درد میکنه به نظرتون عفونت کردم چون دوروز بعداز سقطم رابطه داشتم