2777
2789
عنوان

ارایشگر ها راجب رنگ مو سوال دارم

145 بازدید | 5 پست

سلام موهام مشکیه میخوام تو خونه دوتار از موهامو دکلره کنم 

دکلره و اکسیدان چند درصد استفاده کنم و چه تایمی بمونه رو موهام چیکار کنم رنگش خوب بشه؟

اگه موهات طبیعین و رنگ مشکی نزدی به موهات هر پودر دکلره ای میتونی بخری مارال،دنی وان،آوایی،پرتا پودرهای خوبین بستگی به موهات داره اگه ضخیمن اکسیدان ۹ درصد اگه نازکن ۶ درصد،لایه های نازک از مو رو جدا کن بزار تو فویل بیست دقیقه تا دو بار هم میتونی شارژ کنی بستگی به پایه ای که میخوای داره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه موهات طبیعین و رنگ مشکی نزدی به موهات هر پودر دکلره ای میتونی بخری مارال،دنی وان،آوایی،پرتا پودر ...

سلام خداقوت،من کش مو میبافم یزد هستم،هرجا هرتعداد بگید پست میکنم،توروخدا میشه پست کنم برا شما بذارید ارایشگاهتون هرموقع فروش رفت بعد پول منو بدید،دونه ای چهارمیدم پنج بفروشید برا خودتون هزار شما چهار من،اجرتون باخدا الهی خواهش میکنم ازتون