2777
2789
عنوان

ارشد روانشناسی بهتره یا ارتباطات

361 بازدید | 20 پست

دوستان عزیز.امسال ارشد غیرمرتبط زدم روانشناسی ۳۰۰۰شدم و ارتباطات ۱۵۰.بنظرتون برم دنبال همین ارشد ؟کدوم رشته رو؟

روانشناسی روزانه و شبانه مجاز نشدم ولی ارتباطات کلا همشومجازشدم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من تازه ارشد دادم قبول شدم بالینی الآنم معلمم

معلم دبستانی یا دبیرستان؟کدوم شهر؟شما چندظرفیتی شرکت کردین؟

الان با مدرکتون میتونین کنار معلمی تو کلینیکم کارکنین؟

ببخشید سوالاتم زیاده

معلم دبستانی یا دبیرستان؟کدوم شهر؟شما چندظرفیتی شرکت کردین؟ الان با مدرکتون میتونین کنار معلمی تو ک ...

من دبستان 

تهران ۲۸۱ نفر گرفت 

اره می تونم کار کنم مشکلی وجود نداره

میتونم مشاور مدرسه هم بشم.

خدایا امیدم فقط به تو هست ، محکم دستامو بگیر و بغلم کن.
من تازه ارشد دادم قبول شدم بالینی الآنم معلمم

لیسانستونم روانشناسیه؟من معماریم علاقه نداشتم .ولی پارسال آموزش پرورش زدم قبول نشدم با لیسانس .الان گفتم ارشد بگیرم دوباره شرکت کنم چون ۳۵سالمه.

مشاور گفت برو ازاول تجربی کنکوربده.درسم خوبه .ولی موندم چکارکنم کدوم راه بهتره .

لیسانستونم روانشناسیه؟من معماریم علاقه نداشتم .ولی پارسال آموزش پرورش زدم قبول نشدم با لیسانس .الان ...

اره من لیسانس روانشناسی بود....

منم به رشتم زیاد علاقه ندارم...مجبوری ادامه دادم....به تیپ شخصیتیم نمی خوره....برای همین معلم شدم تدریس رو دوست دارم.....انتخاب رشته اشتباه انجام دادم.

خدایا امیدم فقط به تو هست ، محکم دستامو بگیر و بغلم کن.
من دبستان  تهران ۲۸۱ نفر گرفت  اره می تونم کار کنم مشکلی وجود نداره میتونم مشاور مدر ...

من مشهدم .استخدامی دبیری نداره فقط دبستان روستاهای اطراف داره ک بومی حساب بشم .شهرهای اطراف بومی نیستم پارسال با لیسانسم بخاطر بومی گزینی ۷نمره کم آوردم رد شدم .

اره من لیسانس روانشناسی بود.... منم به رشتم زیاد علاقه ندارم...مجبوری ادامه دادم....به تیپ شخصیت ...

من معماری رو اشتباه رفتم مشاوره بهم گفت درآمد داره منم اون زمان اوضاع مالیم بد بود .ولی عاشق  شیمی بودم تو کنکور ۶۰درصد زده بودم و مهندسی شیمی شبانه نمره ام رسید ولی بعد معماری زده بودم چون مشاور گفت بدرد کار نمیخوره شیمی .الان دودلم برم دنبال کنکور تجربی واس داروسازی چون شیمی رو دوسدارم ازاونطرف روانشناسی بالینی و معلمی رو درحد متوسط دوسدارم .

علوم ارتباطات هم ک شناور بودم نخونده رفتم سرامتحان الان مجاز شدم روزانه .

ی سوال دیگم دارم غیرانتفاعی بالینی خوبه یا پردیس؟ارزششو داره یا نه