2777
2789
عنوان

🍭هدفتون تو زندگی که سخت براش تلاش میکنید چیه؟؟؟؟🍭

| مشاهده متن کامل بحث + 243 بازدید | 35 پست
هدفم اینه که تو شغلم بهترین باشم و وضع مالیم خوب شه بتونم به مردم کمک کنم

وای منم وضع مالی خوب جز بزرگترین هدفامه

خوب که میگم خوباااا😅

بهترین جای ممکن ایستادم...در بهترین زمان....  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب اگه بدونی فقط بپیکسال دیگه زنده ای چیکار میکنی؟؟ همینطوری ادامه میدی؟

نه منتظرم یه شرایطی پیش بیاد برای پیشرفت کردنم

اگر امشب تا ابد ادامه داشته باشد....                                    مهم نیست اگر فردایی نباشد                                       

هدفم 😀

باباکرم میخواد دلو میکشه به دندون 💃😀 باباکرم میخواد جوری همه بگن جون 💃😀😂  باباکرم میخواد دوباره بلرزونه 💃😀😂 جوری یهو خفن میاد که همه کف کنن  برن خونه 💃😀 😂  میریم تعطیلات یعنی میریم یه جا پلاس شیم 😀💃😂 میگم میشه  شمالو ترجیح داد  تو میگی خزه باکلاس شیم 😀💃😂 ساقی هستم چیزی خواستین درخدمتم 😂💃😀🍺 ارسال به تمام کشور 😂😎💃👋🍺
مهاجرت  پذیرش تو دانشگاه خوب  زندگی نرمال در اروپا!  حقوق طبیعیم شده اهدافم:)  ...

وای گفتی ، دقیقا همین حق طبیعی مون شده هدف

مام شرایط مهاجرت جور شده برامون ولی الان شک دارم🙄

بازیگری کع مامانم هی غر میزنع نباید سمتش بری ولی من میرم چون دوست ندارم دو روز دیگع حسرت بخورم کع چرا بع حرفش گوش کردم

و درسمم کع دارم خوب میخونم

دلیلی‌ باش‌ که‌ کسی‌ هنوز‌ خوبی‌ِ آدم‌هارو‌ باور‌ کنه..🩶

اره دوس دارم پول درمان بچه های مریض که وضع مالیشون خوب نیست و پرداخت کنم😍

کارت چیه؟

اگر امشب تا ابد ادامه داشته باشد....                                    مهم نیست اگر فردایی نباشد                                       
بازیگری کع مامانم هی غر میزنع نباید سمتش بری ولی من میرم چون دوست ندارم دو روز دیگع حسرت بخورم کع چر ...

خیلییی کار خوبی میکنی ، سخت بجنگ و بدستش بیار ،

حسرت بدترین درد دنیاست

اره دوس دارم پول درمان بچه های مریض که وضع مالیشون خوب نیست و پرداخت کنم😍

چه خوب ،من اول دوست دارم به پدر مادرم کمک کنم بی نیاز شن

و بعدم دغدغه ام همیییشه بچه های کارن

موفقیتای مالی لذت بردن از امکاناتی که بدست میاریم اینده خوبو راحت ساختن واسه پسرم

بهت فکر میکنم هرروز،ازت دل میکنم هربار،ولی چشمات تو عکسا نمیزارن برم انگار.🖤فقط کارم شده گریه،همش دلتنگ و افسردم، یجوری تو خودم میرم خودم فکر میکنم مردم.یه گوشه بی تو میشینم، یه گوشه ماتو مبهوتم،یه روزی زیرو میشم یه بمب از جنس باروتم.
موفقیتای مالی لذت بردن از امکاناتی که بدست میاریم اینده خوبو راحت ساختن واسه پسرم

اینا دقیقاااا چیزاییه که من میخوام😍😍😍

حالا واسش تلاشی ام میکنی؟؟؟

من نمیدونم از کجا شروع کنم حتی