2777
2789
عنوان

🍭هدفتون تو زندگی که سخت براش تلاش میکنید چیه؟؟؟؟🍭

| مشاهده متن کامل بحث + 243 بازدید | 35 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ان شاءالله زودتر یا شرایط پیش بیاد برات ، یا خودت پیش بیاری شرایطو😍

ممنون

اگر امشب تا ابد ادامه داشته باشد....                                    مهم نیست اگر فردایی نباشد                                       
اینا دقیقاااا چیزاییه که من میخوام😍😍😍 حالا واسش تلاشی ام میکنی؟؟؟ من نمیدونم از کجا شروع کنم حت ...

خب من که فعلا شاغل نیستم قبل بچه بودم الان نه.اما مدیریت با منه تعیین هدف بامنه اینکه کی و کجا چیکار کنیم بامنه و اینکه منم پابه پای شوهرم دارم تلاش میکنم پولارو خرج بیخود نمیکنم تصمیمای درستی میگیرمو...

بهت فکر میکنم هرروز،ازت دل میکنم هربار،ولی چشمات تو عکسا نمیزارن برم انگار.🖤فقط کارم شده گریه،همش دلتنگ و افسردم، یجوری تو خودم میرم خودم فکر میکنم مردم.یه گوشه بی تو میشینم، یه گوشه ماتو مبهوتم،یه روزی زیرو میشم یه بمب از جنس باروتم.
وای گفتی ، دقیقا همین حق طبیعی مون شده هدف مام شرایط مهاجرت جور شده برامون ولی الان شک دارم🙄

عزیزم تحقیق کن همزمان هم فکر کن ببین چی بهتره

سوگند به خون هَمرَهانم، سوگند به اشک مادران🖤🕊️