2777
2789
عنوان

آموزش خیاطی 👖👖👕👕👚👔👗

480 بازدید | 13 پست

سلام خدمت خانم های محترم ،🌹🌹🌹

اگر علاقه به خیاطی دارید یا دوست دارید کسب درآمد کنید (آموزش از پایه )

دوره آموزش خیاطی از هفته آینده شروع میشه

به گروه خیاطی بپیوندید آموزش انلاین از طریق وات ساپ جهت اطلاع بیشتر به شماره زیر پیام دهید 

09229342261 حسامی

هر که نهایت تلاش را برای رسیدن به هدف خود به کار گیرد ،به تمام خواسته هایش میرسد .    امام علی (ع)😘😘😘😘😘😘😘😘

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یادگیری باهاش سخته ؟ یا دقیق هست ؟

عزیزم اینجا نزدیک هفتادتا شاگرد داشتم همه راضی بودن ،مدتی آموزش نمی‌دادم دوباره شروع کردم بسیار عالی و دقیقه هم آموزش الگو دارم هم دوخت 

هر که نهایت تلاش را برای رسیدن به هدف خود به کار گیرد ،به تمام خواسته هایش میرسد .    امام علی (ع)😘😘😘😘😘😘😘😘

بیرون هم هزینه ها و چیزی هم خوب یاد نمیدن اما من تضمینی آموزش میدم 

هزینه پارسال ۱۵ بوده جلسه ای الان زیاد اضافه نکردم فقط ۲۰ در ۲۰ جلسه 

هر جلسه ۲۰ تومن درسته؟ در هفته چند جلسه میشه؟

سه جلسه