2777
2789

برو آزمایش خون

ما دیگه اون نوجوونای قدیم نیستیم که با شنیدن سینوس کسینوس خندمون بگیره،      بزرگ شدیم،نه؟:))      ‌‌               ،،،،،، بچه کوچیکا بهمون میگن خاله،عمو. قدمون چند هوا بلندتر شده،دیگه دستمون به کابینت بلندای آشپزخونه میرسه و پامون به گاز و کلاچ...بعضیامون انقدر بزرگ شدن رفتن پی سیگار،بعضیامونم نه،دیدن غم و غصه شون دود کردنی نیست،نشستن خوردنش!    ما دیگه روزای برفی لیز نمیخوریم،        نه که زمینِ یخ زده لیز نباشه ها،فقط یاد گرفتیم باید با احتیاط قدم برداریم که با مخ نریم تو زمین...                    قلبامون چی شد راستی؟؟                                  بعضیامون دل شکستن،خیلیامون دل شکسته ن،بعضیامون دل باخته و بعضیامون دل تنگ...      ما خیلی وقته که دیگه بچه نیستیم،                                           ولی پیر شدیم یا بزرگ ؟؟                           اینه که جای بحث داره.. ....:))

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

علتشو باید بفهمه من مدتی منگی داشتم سرگیجه دورانی هرازگاهی 

سرگیجه وضعیتی بیشتر وقتها که مدتی نشسته باشم بخوام بلند بشم یا تو ماشین زیاد نشسته باشم و....

مشکل و ناراحتی تو شاید ارزوی دیگری باشه 💔

اخ اخ من از اخرين باري ك پريود شدم دقيقا موقع خواب ك سرمو ميزارم رو بالش يا وقتي ميخوام بلند شم براي چند لحظه سرم گيج ميره 

خستگي شديد هم دارم 

😖😖بچه هم شير ميدم كلا داغونم 

رنج نباید تو را غمگین کند! در اینجاست که اکثر مردم اشتباه می‌کنند ! رنج قرار است ک تو را هوشیار کند به اینکه زندگی تو نیاز به تغییر دارد !چون انسان زمانی آگاه می‌شود که زخمی شود. رنج نباید بیچارگی را بیشتر کند. رنج را تحمل نکن رنج را درک کن! این فرصتی است برای بیداری .بیدار که میشوی بیچارگیت تمام میشود!! (کارل گوستاو یونگ‌ )
اخ اخ من از اخرين باري ك پريود شدم دقيقا موقع خواب ك سرمو ميزارم رو بالش يا وقتي ميخوام بلند شم براي ...

منم از بعده رژیمم این طوری شدم قبلش اصلا این طوری نبودم 

منم از بعده رژیمم این طوری شدم قبلش اصلا این طوری نبودم 

پس كمبود ويتامين داري شايد 

من هنوز نرفتم از بدم بايد برم فك كنم من كمبود اهن دارم نميدونم 

رنج نباید تو را غمگین کند! در اینجاست که اکثر مردم اشتباه می‌کنند ! رنج قرار است ک تو را هوشیار کند به اینکه زندگی تو نیاز به تغییر دارد !چون انسان زمانی آگاه می‌شود که زخمی شود. رنج نباید بیچارگی را بیشتر کند. رنج را تحمل نکن رنج را درک کن! این فرصتی است برای بیداری .بیدار که میشوی بیچارگیت تمام میشود!! (کارل گوستاو یونگ‌ )