2777
2789
عنوان

مامانها توروخدا بیاید

68 بازدید | 6 پست

فرق شیرخشک اپتامیل پپتی با جونیور چیه؟دخترم مدام یبوسته و خیلی به خودش پیچ میاره رفلاکس 

هم داره میخام اپتامیل پپتی بدم بنظرتون خوبه ؟؟

دکترش کرونا گرفته نیستش دکترای دیگه هم بردمش ببلاک آی ار نوشته ک خوب نشده

خدایا مواظب دخترم باش 

سلام عزیزم .منم به دخترم اپتامیل پپتی میدادم.یه چند ماه گیرم نیومد فقط جونیور بود.به دکترش که گفتم گفت هیچ مشکلی نیست همشون یکین.فقط اگر اشتباه نکنم روی قوطی نوشته جونیور ۱ یا ۲ که مثلا ۱ برای زیر یک ساله شماره۲ برای بالای دوسال.درضمن شیر خشک خوبی هم هست.دختر منم رفلاکس داشت اصلا بالا نمیورد

سلام عزیزم .منم به دخترم اپتامیل پپتی میدادم.یه چند ماه گیرم نیومد فقط جونیور بود.به دکترش که گفتم گ ...

دختر من شیرهم برمیگرده به دهنش و قورت میده یعنی با پپتی رفلاکسش کامل خوب شد؟؟

خدایا مواظب دخترم باش 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مال منم اینجور بود در کنار این شیر دکتر بهش امپرازول هم داد خوب خوب شد

خداروشکر دختر منم پودر امپرازول هم دکتر نوشته براش . ببخشید بعد با این شیر شکمش چطور کار میکرد اخه دخترمن یبوسته 

خدایا مواظب دخترم باش 
خداروشکر دختر منم پودر امپرازول هم دکتر نوشته براش . ببخشید بعد با این شیر شکمش چطور کار میکرد اخه د ...

فدات عزیزم.نه گلم دختر من شکمش خوب کار میکرد.اینم بگم عزیزم من شیرخشک کمکی بهش میدادم شیرخودمو هم بهش میدادم.انشاالله نی نی شما هم زود خوب میشه😘😘