2777
2789
عنوان

فلانی دوقطبیه یعنی چی؟؟؟؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 252 بازدید | 20 پست
یعنی رفتاراش ضد همه؟؟

مثلا ادمی که دو شخصیت داره 

یه دیقه باهات خوبه بعد میبینی خود به خود باهات بد شد انگار ک ن انگار همین دو دیقه پیش باهات خوب بوده

من از دیوانه ها دیدم ، هزاران عاقل مرده !•~•                                                                                                           خدایا همیشه هوامو داشته باش ❤                                    
زود عصبی میشن؟؟

راستش زیاد نمی‌دونم. فکر کنم بری تو گوگل در موردش بخونی بهتر کمک کنه بهت

حال من، حال اون آدم زخمیه      که خودش دیده زخمش چقد کاریه، اما جایی نمیره      خوش نشسته بمیره...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین دو قطبیا اکثرا افسردگی داشتن که درمان نشده 

مثلا چند روز شاده و چند روز دیگه حالش بده و احساس غمگینی زیاد می‌کنه و فکر می کنه کسی دوسش نداره 

یا ممکنه چند مدت تو جمع باشه و یه چند روز بعد کلا خونه نشین بشه 

راستش زیاد نمی‌دونم. فکر کنم بری تو گوگل در موردش بخونی بهتر کمک کنه بهت

خوندم بدتر گیج شدم

همیشه توی آسمون، از یه ارتفاعی به بعد،ابری وجود ندارد، پس اگه آسمون دلت ابری شد،با ابرا نجنگ! فقط کمی اوج بگیر.

کسی که الکی عصبی بشه یهویی و سر یه چیز مسخره،یا مثلا یهویی به آدم بگه تو ناراحتم کردی و خودتم دلیلش رو ندونی،یا همیشه فک کنی داری براش زرنگی میکنی،کلا آدمی که مشکوک بزنه،از پیشرفت دیگران ناراحت بشه،و کلا اخلاقش غیر قابل پیش بینی باشه اون دوقطبیه؟؟؟

همیشه توی آسمون، از یه ارتفاعی به بعد،ابری وجود ندارد، پس اگه آسمون دلت ابری شد،با ابرا نجنگ! فقط کمی اوج بگیر.