دوستان با این گرونی چیکار میکنید حقوقتون میرسه ؟ ماک ب وسط ماه نرسیده تمومه خیلی دلم گرفته از زندگی خستم همش کم میاریم اصن دوستندارم دیگه زندگی کنم 😔😔😔😔😔
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
ما روز دهم ک حقوقشو دادن تموم شد پول ۴تومن میدن ۱میلیونم وام میدیم چه کنیم دیگه واسه همین حتی نمیتونم ۵میلیون جمع کنم که سزارین کنم از ترس طبیعی نمیرم گفتم فوقش یدونه النگومو میفروشم😅
هرچند برنامه ریزی هم بکنی قیمت ها اجازه نمیدن طبق برنامه پیش بری...
اگه جواب بی ادبیتو نمیدم به این دلیل نیس که جوابی ندارم به این جمله اعتقاد دارم که هیچگاه باخوک کشتی نگیر زیرا تولجن مال میشوی واو لذت میبرد وگرنه جواب واسه امثال تو فراوونه🙌🙌🙌
اره خیلی من واسه هنین از ادل بارداری تا الان درس میخونم که بعد زایمانمو بچم یکم جون گرفت پاشم برم سرکار خودمون میتوتیم تحنل کنیم ولی اون بچه دیگه واقعن یه نیلزایی داره که باید برطرف شه
الهی راه هیچ کس به بیمارستان و مطب و درمانگاه و دکتر نیفته فقط اونایی که می خوان زایمان کنن برن به دل خوش برگردن لطفا برای سلامتی پدر و مادر منم دعاکنید الهی هیچ وقت استرس سلامتی پدر و مادرتون و نداشته باشید