2777
2789
عنوان

کرونای نوزاد

| مشاهده متن کامل بحث + 214 بازدید | 23 پست

منم بچم 4 ماهش بود کرونا گرفت سرفه های خیلی‌ بدی میکرد و بی‌حال شده بود بردمش دکتر اطفال بهش دارو داد بعد از چندروز خوب شد 

دکتر گفت برای نوزاد اگه توی مدفوعش خون باشه یا کم اشتها بشه و وزنش کم بشه خطرناکه و باید بیمارستان بستری بشه

منم بچم 4 ماهش بود کرونا گرفت سرفه های خیلی‌ بدی میکرد و بی‌حال شده بود بردمش دکتر اطفال بهش دارو دا ...

نه خون توش نیس خداروشر ولی فکر کنم یکم اسهال داره مرسی گلم 🙏🙏🙏🙏🙏🙏

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

لطفا پیش دکتر عمومی و بیمارستان نبر.حتما حتما ببر متخصص کودکان

لطفا کاربران آقا پست های منو لایک و ریپلای نکنن تو هیچ پستی. درخواست دوستی هم پذیرفته نمیشود   

نوزاد من با تب بستری شد بعدم تستش مثبت شد، ۲۰ روزش بود

دیدم اذیتش میکنن با رضایت شخصی مرخص کردم بیرون بردم دکتر ، دارو داد و گفت تا وقتی شیر میتونه بخوره، خیلی بیحال نیس و تب نداره هیچ جا نیاز نیس ببری

خدایا شکرت🙏                                      ذخیره تخمدانم کمه اگه سوالی در این مورد داشتین تاپیک آخر خودم بپرسید جواب میدم.     👇🏻👇🏻👇🏻                                              👨‍👩‍👧                                    بدن پس از زایمان عزیز من!                                      اول از همه من از تو متنفر نیستم، برعکس، من خیلی بهت افتخار میکنم.   تو یک انسان کامل رو در خودت رشد دادی، او را گرم و ایمن نگه داشتی و به او اجازه دادی تا رشد کند، سپس با شجاعت و از خود گذشتگی او را رها کردی تا به دنیا بیاید.   تو اورا تا زمانی که توانستی تغذیه کردی و من به این افتخار میکنم!!!         تو شکست نخوردی، تو کارهای شگفت انگیز انجام دادی... ممکن است متفاوت از گذشته باشی، اما زشت، آسیب دیده یا زخمی نیستی...     تو زیبا هستی و من به تو افتخار میکنم❤️
چند روز طول کشید خوب شه عزیزم

یه هفته حدودا

گفتن باید هرروز ببرم اکسیژن چک کنن

خدایا شکرت🙏                                      ذخیره تخمدانم کمه اگه سوالی در این مورد داشتین تاپیک آخر خودم بپرسید جواب میدم.     👇🏻👇🏻👇🏻                                              👨‍👩‍👧                                    بدن پس از زایمان عزیز من!                                      اول از همه من از تو متنفر نیستم، برعکس، من خیلی بهت افتخار میکنم.   تو یک انسان کامل رو در خودت رشد دادی، او را گرم و ایمن نگه داشتی و به او اجازه دادی تا رشد کند، سپس با شجاعت و از خود گذشتگی او را رها کردی تا به دنیا بیاید.   تو اورا تا زمانی که توانستی تغذیه کردی و من به این افتخار میکنم!!!         تو شکست نخوردی، تو کارهای شگفت انگیز انجام دادی... ممکن است متفاوت از گذشته باشی، اما زشت، آسیب دیده یا زخمی نیستی...     تو زیبا هستی و من به تو افتخار میکنم❤️
نه خداروشکر

خداروشکر ولی اگه تب کرد اب جوشیده خنک بهش بده موقع تب  یا اسهال بدن بچه کم اب میشه حتما اب بده لباساشو خیلی کم کن و روشو اصلا ننداز دمای بدنشو کنترل کن هر یک ساعت مواظب باش تب کرد به دکتر بگو براش دارو بنویسه

🌹و خدایی که به شدت کافیست🌹