2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ای ننه تو هم که اینجایی😭😂 من زیر کولرم تازه دو تا پتو رومه بیا کنارم بشین😅

من آبادانی نیستم منتقل شدیم اینجا قراربود دوسال باشیم بی شرفا کردنش ۳ سال دیگه واقعا نمیکشم دیروز رفتم خرید تمام هیکلم شد خیس عرق دو تا ماسکم زده بودم از شدت شرجی نمیشد نفس کشید

این نیز بگذرد...                                   
می خوای از علت حمله طالبان به افغانستان صحبت کنیم؟😄😄😂😀😀

شما چرا نرفتی سرکار😐

مگ مردا این موقع نمیرن سرکار😒

!Lets be clear i trust no one  !                                   بذار رو راست باشم؛ من به کسی اعتماد ندارم!🖤                  همیشه عشق باشد،همیشه برکت💙                          https://harfeto.timefriend.net/16545522888122
جااات خالی سرصبحی یه عدد دعوا زدیم تو رگ تو سایت البته من نظاره گر بودم😂😂😂خوابم میاد حال دعوا ند ...

تاپیکش ترکید؟؟😐😐

عاشق_جانی_دپ_هستم  سابق                                   دپهد تا ابد😍😍😃😁                                                                                                                          خستمه گشنمه اعصابم ندارم حوصله ام ندارم خوابمم میاد                                
من آبادانی نیستم منتقل شدیم اینجا قراربود دوسال باشیم بی شرفا کردنش ۳ سال دیگه واقعا نمیکشم دیروز رف ...

منم آبادانی نیستم لر خرم آبادم 

بابای منم نظامیه به خاطر شغلش اومدیم سال دیگه میریم شهر خودمون 😭

وزن فعلی:۶۸ وزن هدف:۵۶ عضو گروه آبی💙💫
تاپیکش ترکید؟؟😐😐

قفل شد توام دیدی نههه😁😆

!Lets be clear i trust no one  !                                   بذار رو راست باشم؛ من به کسی اعتماد ندارم!🖤                  همیشه عشق باشد،همیشه برکت💙                          https://harfeto.timefriend.net/16545522888122