2777
2789
عنوان

مامانا لطفا جواب بدین

60 بازدید | 10 پست

حاملم هفته هشتمم میخوام چاق شم رفته رفته لاغر میشم چی‌پیشنهاد میکنین که بخورم چاق شم خیلی لاغرم اشتهامم کور شده ولی دیگ میخوام بزور بخورم چیا بخورم چاق بشم؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نگران نباش بخوای نخوای بعد ماه چهار وزن اضافه میکنی

اخه به اونم امیدی ندارم من اصلا استعداد چاقی ندارم قد بلند و لاغر اندامم خسته شدم از لاغریم مطمعنم تو بارداریمم چاق نمیشم🥺🥺

بنظرم پودر مثل شیر خشک بهداسم لیدی میل بگیر بخور.براخواهرشوهرم دکترش تجویز کرد.خیلی لاغر شد تو بارداریش تاازین خورد هم خودش هم بچش وزن گرفتن.روزی یک پیمانه فکرکنم تو اب.بپرس از دکترت اگ اجازه داد بخر خیلی خوبه.من تاثیرش دیدم رو کسی ک کلا تاحالا لاغر بوده ولاغرترشده بود ماشالا نرمال شد

تو بارداری ضرر نداره ؟

نه چرا ضرر داشته باشه عزیزم خرما خیلی هم خوبه حتی موقع زایمان هم با خودت ببر اتاق زایمان همه شده یکی بخور اینقدر رو شیر تاثیر داره که نگو من بچه اولم نه خودم بلد بودم نه مادرم اذیت شدم تا شیرم آمد اما سر بچه دومم تو گوگل سرچ کردم واقعا تاثیر داشت .البته قبل از خوردن بشور حتمن

اخه به اونم امیدی ندارم من اصلا استعداد چاقی ندارم قد بلند و لاغر اندامم خسته شدم از لاغریم مطمعنم ت ...

منم همینه سیستم بدنیم عزیزم، تو کل بارداریم دانشگاه رفتم هیچکس متوجه نشد باردارم

ولی همونجوری هم۷ کیلو وزن اضافه کردم‌تا ماه اخر

به هر حال حداقل۲-۳ کیلو وزن بچه میشه

حداقل ۲  کیلو هم کیسه اب و جفت و..

زندگی چون پیچکی است که انتهایش میرسد پیش خدا🥰🥰